Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum 12.0.3.0dü güncellemesi gelmemişti V12.0.4.0 sonra dün akşam sürekli yeniledim güncelleme geldimi gibisinden bi baktım güncelleme geldi sonra sevindim
V12.0.4.0den sonra telefona format attım yaşadığım sorunlar
Wallpaper tıkladığında uygulama çöküyor
dengesiz ram kullanmı 1 gb boşluk...
Selam arkadaşlar youtube hesabım hackledi 360 gibi bir abonem vardı prodüktörlük üzerine bir kanaldı parçalarım filan vardı fakat draverimda bir çok çalışma vardı hesabımı kaybedince hepsini kaybettim yardımcı olabilcek var mı...
Selam arkadaşlar cihazımı 3 ay önce aldım ilk aldığımda 11.0.2 sürümde elimde olmuştu mükemmel bir performans ve pil ömrü alıyordum ama 11.0.8 güncelleme sonrası pil performans düşüşü ciddi yaşadım ve cihazım da ısınma ile karşılaşıyorum biraz kullandıktan sonra bunun önüne geçebilmek için bazı...
Selam arkadaşlar mi redmi 8 cihazımda beta güncellemesi almak istiyorum böyle bir şey var mı bilginiz var mı bir çok kapalı özellik acılıyormuş bilen varsa yardımcı olabilir mi youtubede videolarda görmüştüm
Redmi note 8 aldım trendyoldan ancak rom atmakta süphe duyuyorum garanti bozar mı?
birde çok ses geliyor telefonun kamerasını değiştirince normal mi?
ve whatsappta video kaydından sonra görüntü bozulması gerçekleşiyor bunlar normal mi?