Kayra06 kullanıcısının son içeriği

1. Kayra06

Yardım Redmi Note 8 güncellemeden sonra sorunlar çıktı (V12.0.4.0)

Telefonum 12.0.3.0dü güncellemesi gelmemişti V12.0.4.0 sonra dün akşam sürekli yeniledim güncelleme geldimi gibisinden bi baktım güncelleme geldi sonra sevindim V12.0.4.0den sonra telefona format attım yaşadığım sorunlar Wallpaper tıkladığında uygulama çöküyor dengesiz ram kullanmı 1 gb boşluk...
  2. Kayra06

Sohbet Youtube hesabım hacklendi.....

Selam arkadaşlar youtube hesabım hackledi 360 gibi bir abonem vardı prodüktörlük üzerine bir kanaldı parçalarım filan vardı fakat draverimda bir çok çalışma vardı hesabımı kaybedince hepsini kaybettim yardımcı olabilcek var mı...
  3. Kayra06

Yardım çin Romu

Arkadaşlar bloder kilidi açmadan çin romu yüklemek mümkün mü? ve nasıl yapabilirim mümkünse?
  4. Kayra06

Soru Garantiye zarar vermeden

redmi note 8 global 11.0.8 kullanıyorum Garantiye zarar vermeden beta romu veya her hangi bir rom yüklemek mümkün mü ota gibi veya sürüm düşürmek
  5. Kayra06

İnceleme Redmi Note 8 Kişisel optimizem

Selam arkadaşlar cihazımı 3 ay önce aldım ilk aldığımda 11.0.2 sürümde elimde olmuştu mükemmel bir performans ve pil ömrü alıyordum ama 11.0.8 güncelleme sonrası pil performans düşüşü ciddi yaşadım ve cihazım da ısınma ile karşılaşıyorum biraz kullandıktan sonra bunun önüne geçebilmek için bazı...
  6. Kayra06

Yardım Beta Kayıt

Selam arkadaşlar mi redmi 8 cihazımda beta güncellemesi almak istiyorum böyle bir şey var mı bilginiz var mı bir çok kapalı özellik acılıyormuş bilen varsa yardımcı olabilir mi youtubede videolarda görmüştüm
  7. Kayra06

Yardım Garanti bozulur mu?

Redmi note 8 aldım trendyoldan ancak rom atmakta süphe duyuyorum garanti bozar mı? birde çok ses geliyor telefonun kamerasını değiştirince normal mi? ve whatsappta video kaydından sonra görüntü bozulması gerçekleşiyor bunlar normal mi?
Üst Alt