kayahan kullanıcısının son içeriği

1. kayahan

Soru Vodafone Fiber Net

merhabalar, turk netten vodafone'a geçmeyi planlıyorum. fiber altyapıyla ilgili aradığımda aktif altyapıda olduğumu söylüyorlar ama bina da vodafone'a ait ne kutu var ne bişey bina dışında da yok sadece telekomun ankastresi var. 2 kere doğrulattım altyapıda olduğumu söylediler. sizce neden...
  2. kayahan

Yardım IMEI değişikliği kanıtlama hk.

merhabalar, IMEI numarasının kayıt tarihi öğrenilebilir mi garantiden geldikten sonra cihazın imeisi değişiti bunu nasıl kanıtlayabilirim? şuan faturadaki ve cihazdaki imeiler farklı
  3. kayahan

Çözüldü Miui 11 Fastboot Mode

teşekkür ederim yanlış bilgi almışım :)
  4. kayahan

Çözüldü Miui 11 Fastboot Mode

Arkadaşlar MIUI 10'a dönmek istiyorum telefonu flashlayacaktım ama fastboot ekranı değişmiş halledemedim yardımcı olur musunuz?
  5. kayahan

Sohbet Xiaomi'den kurtuldum

Ben de mi 8 kullanıcısıyım bu yazılım işine önem verilmemesi benim de canımı sıkıyor. Ortada çözülebilecek bir sorun varken üstüne düşmemek ihmalden başka bir şey değildir. Bu konuda gerekli önemin verilmediğini düşünüyorum. Ayrıca sıfır cihazımı 3 donanımsal problem ile beraber satın aldım hâlâ...
  6. kayahan

Yardım nfc ile alışverişlerde ve otobüste ödeme yapma

mesela ankarakart uygulamasını yükleyince sistem ayarlarında otomatik olarak ekleniyor kart ile ilgili işlemleri de ankarakart uygulamasından yapıyorsunuz başka bir ayara gerek kalmıyor diye biliyorum
  7. kayahan

Yardım Picture in Picture (Pip) modu nasıl çalışıyor

ayarlar>ek ayarlar >gizlilik>özel uygulama erişimi>pencere içinde pencere yolunu izleyerek ulaşabilirsiniz
  8. kayahan

Yardım USB ile PC internet paylaşımı

ayarlar> kablosuz&ağlar>daha fazla > usb tethering bu yolu denediniz mi?
  9. kayahan

Yardım Pubg mobile mi8 çentik kapatma yardım!!!

10.3.4 global stabil
  10. kayahan

Yardım İade ve iş günü hakkında

cumartesi iş günü olarak geçiyorHaklar ve Süreç her şey ayrıntılı anlatılmış haklarını detaylı öğrenebilirsin.
  11. kayahan

Yardım Pubg mobile mi8 çentik kapatma yardım!!!

mi 8 kullanıyorum bende hâlâ çalışıyor
  12. kayahan

Yardım Instagram Hikayeye Gönderi Ekleme Sorunu

merhabalar bir gönderiyi hikayede paylaşmak için direkt mesaj simgesine tıkladığımda hikayene ekle çıkmıyor uygulama güncel farklı telefonda güncel uygulamada denendi yardımcı olursanız sevinirim.
  13. kayahan

Yardım Bölge Sorunu

cihazınız tarafından desteklenmeyen uygulamalar markette gösterilmez ancak link ile ulaşabilirsin sadece netflix değil diğer uygulamalarda da bunu yaşayabilirsin bu link play store ile açarak marketinde görebilirsin Netflix Play Store
Üst Alt