Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MiuiMix de dahil kullandığım aosp romların hepsinde, oyunlarda sesim karşıya az gidiyor. Mikrofunu ağzıma yaklaştırınca tam net olmamakla birlikte düzeliyor. Bu sorunu birkaç kişiden de duymuştum. Sorunun kaynağı nedir, çözümü var mıdır.
2.alanda modlu uygulama kullanmak istiyorum. Sistem bu tür uygulamaları virüs (Truva atı) olarak algılıyor. Mod yapımcıları ne kadar virüs değil dese de insan şüpheleniyor. Merak ettim durum eğer bu uygulama gerçekten virüs ise 1. yani orijinal alana erişebilir mi ya da sisteme, kök dizinine...
Arkadaşlar ikinci el takasla realme 5 pro'dan mi 9t'ye geçiş yaptım. Bilindik bir firma ile isim vermeyeceğim. Aldığım cihazın galiba anakartı arızalı. İşlemci kısmı kamerayı açınca ya da oyun başlatınca aşırı ısınma yapıyor üst çerçeve ve güç tuşu altına kadar ısınmayı hissediyorum. Isınma...
Hatalar
Herhangi bir hata ile karşılaşmadım ancak kullanıma engel olmayan küçük detaylı hatalar olabilir.
Örnek olarak bölge değiştirilememesi gibi. Çözümü için dipnotlara bakabillirsiniz.
Dipnotlar
Realme 5 Pro için MIUI 12.5 sürümü mevcut ancak bellek kullanımı oldukça yüksek olduğu için...