Katarina kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Son Uygulamalar

Daha dün format attım telefona dün mevcuttu bugün yok anlamadım nasıl çözerim
  2. K

Soru Son Uygulamalar

O bende mevcut değil, hayır farklı bir AnaEkran kullanmıyordum
  3. K

Soru Son Uygulamalar

Baktım fakat bulamadım, bunlar mevcut
  4. K

Soru Son Uygulamalar

Merhaba, xiaomi mi max 3 kullanıcısıyım telefonu bugün resetledim fakat reslemeden önce son uygulamaları yukarı kaydırarak kapatıyordum resledikten sonra yan tarafa kaydırarak kapatabiliyorum, nasıl tekrardan yukarı doğru sürükleyerek kapatabilirim ayarı nerde acaba yardımcı olabilcek var mı
  5. K

Yardım Üst Çubuk Pil Göstergesi Sorunu?

Merhaba, Öncelikle çok teşekkür ederim anlayışınız için fabrika ayarlarına döndürmüştüm ilk kez yaşadığımda fakat devam etmekte ve sadece üst çubuk'da olmaktadır.
  6. K

ROM falan bilmiyorum sadece forumu sıkı takip ediyorum ROM'ları görüyorum twrp falan yükleyerek yapılıyor, 2.'si benim için bir sıkıntı yok sadece bildirmek için konu açtım, 3.'si skorpi yetkilisini takip ediyorum sadece onu etiketlemek istedim konuyu neden tehditvar cümlesine çektiniz onuda...
  7. K

Merhaba, ROM Falan Kullanmıyorum Üst Çubuk Göstergesi Sarj %76 Olmasına Rağmen %100 Göstermektedir Ek'lerde Ekledim Sorun Düzelse İyi Olur İyi Çalışmalar Dilerim. 1577767771 @Skorpi Hocam Yardımcı Olursanız Sevinirim Mıuı 11 Güncellemesi Almadan 1,2 Defa Yapmaktaydı Çok Sık Olmuyor
  8. K

MIUI 11 Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.6.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları

Ultra Güç Tasarrufu Modu Bekliyordum bende ama gelmemiş malesef
  9. K

MIUI 11 Mi Max 3 için MIUI 11 OTA'dan sonunda geldi hayırlı olsun

29 Ekimde Nasıl Geldi? Bizlere Neden Gelmedi Acaba ve Ne Zaman Gelicek Tek Tek Mi Dağıtılıyor?
  10. K

Yardım Xiaomi Mi Max 3 Pubg Açılmıyor

Merhaba, Dostum Ben Hiç Bir Kasma,Sıkıntı Açılmama Sorunu Almadan Girebiliyorum. Soruna Gelecek Olursak Çok Değişik Bir Sorun Oyunu İlk Başta Kurduğunda Yüklenirken Kapatıp Açmış Olabilirsin Yanlışlıkla.
  11. K

Soru Whatsapp Bağlantı Kontrol Ediliyor?

Herkes ile alakalı değil bence çünkü whatsapp silip yüklediğimde mesajlar gelmeye başlıyor.
  12. K

Soru Whatsapp Bağlantı Kontrol Ediliyor?

Merhaba, Mi Max 3 Kullanmaktayım, Whatsapp Bazen Bağlantı Kontrol Ediliyor Demekte Mesaj Gönderme Ve Alma İşlemleri Gerçekleşmiyor. Wifi Bağlantısı Gayet Normal Ve Kendi İnternetime Geçtiğimde Aynı Sorunu Almaktayım Sadece Cihaza Özel Sanırsam Olabilir Mi?
  13. K

Soru Sim Kart Etkinleştirilemedi?

Teşekkür Ederim, Fakat 600e Yakın Sms Var Hepsi Silinecek Mi Yedekliyemez Miyim Onları ? 1557683916 Teşekkür Ederim, Fakat 600e Yakın Sms Var Hepsi Silinecek Mi Yedekliyemez Miyim Onları ?
  14. K

Soru Sim Kart Etkinleştirilemedi?

Merhaba, Fotoğrafta Görüldüğü Gibi Sim Kart Etkinleştirilemedi Diyor Birde Senkronize Ederken Ücret Alıyor Çözümü Nedir Sizce? Yardımcı Olurmusunuz Teşekkür Ederim.
Üst Alt