Katarina kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Son Uygulamalar

Merhaba, xiaomi mi max 3 kullanıcısıyım telefonu bugün resetledim fakat reslemeden önce son uygulamaları yukarı kaydırarak kapatıyordum resledikten sonra yan tarafa kaydırarak kapatabiliyorum, nasıl tekrardan yukarı doğru sürükleyerek kapatabilirim ayarı nerde acaba yardımcı olabilcek var mı
  2. K

Yardım Üst Çubuk Pil Göstergesi Sorunu?

Merhaba, ROM Falan Kullanmıyorum Üst Çubuk Göstergesi Sarj %76 Olmasına Rağmen %100 Göstermektedir Ek'lerde Ekledim Sorun Düzelse İyi Olur İyi Çalışmalar Dilerim. 1577767771 @Skorpi Hocam Yardımcı Olursanız Sevinirim Mıuı 11 Güncellemesi Almadan 1,2 Defa Yapmaktaydı Çok Sık Olmuyor
  3. K

Yardım Xiaomi Mi Max 3 Pubg Açılmıyor

Merhaba, Dostum Ben Hiç Bir Kasma,Sıkıntı Açılmama Sorunu Almadan Girebiliyorum. Soruna Gelecek Olursak Çok Değişik Bir Sorun Oyunu İlk Başta Kurduğunda Yüklenirken Kapatıp Açmış Olabilirsin Yanlışlıkla.
  4. K

Soru Whatsapp Bağlantı Kontrol Ediliyor?

Herkes ile alakalı değil bence çünkü whatsapp silip yüklediğimde mesajlar gelmeye başlıyor.
  5. K

Soru Whatsapp Bağlantı Kontrol Ediliyor?

Merhaba, Mi Max 3 Kullanmaktayım, Whatsapp Bazen Bağlantı Kontrol Ediliyor Demekte Mesaj Gönderme Ve Alma İşlemleri Gerçekleşmiyor. Wifi Bağlantısı Gayet Normal Ve Kendi İnternetime Geçtiğimde Aynı Sorunu Almaktayım Sadece Cihaza Özel Sanırsam Olabilir Mi?
  6. K

Soru Sim Kart Etkinleştirilemedi?

Teşekkür Ederim, Fakat 600e Yakın Sms Var Hepsi Silinecek Mi Yedekliyemez Miyim Onları ? 1557683916 Teşekkür Ederim, Fakat 600e Yakın Sms Var Hepsi Silinecek Mi Yedekliyemez Miyim Onları ?
  7. K

Soru Sim Kart Etkinleştirilemedi?

Merhaba, Fotoğrafta Görüldüğü Gibi Sim Kart Etkinleştirilemedi Diyor Birde Senkronize Ederken Ücret Alıyor Çözümü Nedir Sizce? Yardımcı Olurmusunuz Teşekkür Ederim.
  8. K

Soru Mi Cloud Hafızası?

Başka Türlü Yokmu Acaba? Yardımcı Olurmusunuz
  9. K

Soru Mi Cloud Hafızası?

Mi Max 3 Kullanmaktayım Ve Galerimde Aşırı Şekilde Fotoğraf Var Mi Cloud Hafızası Dolmuş Durumda En Son 6 Mayıs'ta Yedekleme Yapmış Alanı Arttırma Gibi Yöntemim Varmı Para Vermeden? Rica Ediyorum Yardımcı Olurmusunuz.
  10. K

Yardım Aşırı Güç Tüketen Uygulamalar?

Twitch Otomatik Başlatmada Değil Nasıl Kendi Kendine Çalışmaktadır?
  11. K

Yardım Aşırı Güç Tüketen Uygulamalar?

Merhaba, Resimde de Gördüğünüz Gibi Açmadığım Halde Arkaplanda Çalışmaktadırlar. Napmalıyım Yardımcı Olurmusunuz?
  12. K

Yardım Mi Max 3 Ekranda Çizgi Çizgi?

2 Yıl Garantisi Var Daha Tekrar Çıktığında Yollamayı Düşünüyorum. Sıkıntı Olmaz Deilmi? 1553090666 Teşekkür Ederim Yorumun İçin :)
  13. K

Çıkalı 1 Hafta Kadar Oluyor Tekrar Çıkarsa Yapmalıyım Deilmi Şuanlık Bir Sorun Yok. Yanıtın İçin Teşekkür Ederim.
  14. K

Default Demek İstediniz Sanırsam, Tema Zaten Default Olarak Aldım Çizgileri.
  15. K

Merhaba, Mi Max 3 Kullanıyorum ve Alalı 2 Ayı Geçmedi İlk Yaptığında Bir Şey Olmaz Dedim Ama 2. Kere Oluyor. İlkinde Yeniden Başlatmıştım Düzelmişti İkincisinde İse 2 Saniye Sonra Düzeldi Bir Sıkıntı Yaşarmıyım? Fotoğrafı Örnek Olsun Diye Ekliyorum Bunun Gibi Çizgiler? Yardımcı Olursanız Çok...
Üst Alt