KASIMM kullanıcısının son içeriği

1. KASIMM

Sohbet Redmi K50 Pro - K50 Gaming - Xiaomi 12 Pro hangisi alınmalı?

Merhaba dostlar şuanda Mi8 kullanıyorum alalı 4 seneye yakın bir süre oldu geçen ay telefon bagaja sıkıştı ekran vs kırıldı yaptırdım ancak daha sonra anakartında sıkıntılar çıktı maalesef (GPS, hoparlör açıkken karşıya ses gitmeme, oyun oynarken kasmalar vs) bende yeni bir telefon alamaya karar...
  2. KASIMM

Yardım Fastboot modundayken sürekli kopma oluyor.

Merhabalar telefonuma fastboot üzerinden kurulum yapacağım ancak telefonu fastboot moduna aldığımda telefon sürekli olarak bilgisayardan kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. Tabi bu durumda hiç birşey yükleyemiyorum. Kablo bozuk desem değil biraz önce dosyalarımı bilgisayara attım. Aygıt...
  3. KASIMM

Yardım Fabrika ayarlarına döndükten sonra arama geçmişi-wifi nasıl geri getirilir?

Merhabalar telefonuma eu romu tekrardan yükledim. Önceden rom vs yüklediğimde wifi geçmişi arama geçmişini hatta uygulamaları baştan yüklemek isteyip istemediğimi soruyordu. Öyle bir menü gelmedi bu sefer bunu manuel olarak nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca telefonum mi8...
  4. KASIMM

Yardım Türkçe Mi Güvenlik uygulaması

Merhabalar şuanda mi8 eu rom kullanıyorum güvenlik uygulamasını game turbodan dolayı güncellemek istiyorum APK mirrordan indirdiğim tüm güvenlik uygulamaları ingilizce yardımcı olursanız sevinirim
  5. KASIMM

Yardım Silinen SMS nasıl geri getirilebilir ?

Merhaba beyler dün çok önemli bir smsi yanlışla okumadan sildim. Onu geri getirebilme şansım var mıdır? Turk telekomu aradım bana döküm atmayacaklarını söylediler.
  6. KASIMM

Sohbet Modlu Instagram hakkında

Beyler internette malum bir sürü modlu Instagram APK dosyaları dolaşıyor sizin kullandığınız güvenilir apkları paylaşırsanız hepimiz yararlanmış oluruz. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. KASIMM

Yardım Bildirimlerin tamamını okuma yöntemi?

aynı hocam 10 ile 11 arasında görsellik ve birkaç stabilizasyon harici devasa bir fark yok zaten
  8. KASIMM

Yardım Bildirimlerin tamamını okuma yöntemi?

bende bir ara aramıştım ama çözümü yok sanırım
  9. KASIMM

Yardım Şarj kulaklık ve pc sorunu

İstersen özelden numarasını yollarım. Çünkü benimde benzer bir sıkıntım olmuştu halletmişti.
  10. KASIMM

Yardım Şarj kulaklık ve pc sorunu

istanbulbalisi bu arkadaşa ulaş Zeytinburnunda oturuyor sana yardımcı olur MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. KASIMM

Yardım Mi 8 Yazılım

Durduk yere kapanıp açılıyor sanırım. Acaba arada telefon elinizdeyken alttaki ekran geliyor mu hiç MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. KASIMM

Yardım Adaway host sorunu

yanlış hatırlamıyorsam banada olmuştu magiskten bir izin verip halletmiştim.
  13. KASIMM

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Telefonda TWRP açılıyorsa telefon brick değildir konuyu dikkatli okuyun. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. KASIMM

Sorunun çözümü konuda belli, altta yazan iki arkadaşın ikiside sorununu çözer istediğinde iletişime geçebilirsin. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. KASIMM

Hocam mi8 yazmış en başta görmediniz sanırım MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt