Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar şuanda Mi8 kullanıyorum alalı 4 seneye yakın bir süre oldu geçen ay telefon bagaja sıkıştı ekran vs kırıldı yaptırdım ancak daha sonra anakartında sıkıntılar çıktı maalesef (GPS, hoparlör açıkken karşıya ses gitmeme, oyun oynarken kasmalar vs) bende yeni bir telefon alamaya karar...
Merhabalar telefonuma fastboot üzerinden kurulum yapacağım ancak telefonu fastboot moduna aldığımda telefon sürekli olarak bilgisayardan kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. Tabi bu durumda hiç birşey yükleyemiyorum. Kablo bozuk desem değil biraz önce dosyalarımı bilgisayara attım. Aygıt...
Merhabalar telefonuma eu romu tekrardan yükledim. Önceden rom vs yüklediğimde wifi geçmişi arama geçmişini hatta uygulamaları baştan yüklemek isteyip istemediğimi soruyordu. Öyle bir menü gelmedi bu sefer bunu manuel olarak nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca telefonum mi8...
Merhabalar şuanda mi8 eu rom kullanıyorum güvenlik uygulamasını game turbodan dolayı güncellemek istiyorum APK mirrordan indirdiğim tüm güvenlik uygulamaları ingilizce yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba beyler dün çok önemli bir smsi yanlışla okumadan sildim. Onu geri getirebilme şansım var mıdır? Turk telekomu aradım bana döküm atmayacaklarını söylediler.
Sorunun çözümü konuda belli, altta yazan iki arkadaşın ikiside sorununu çözer istediğinde iletişime geçebilirsin.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi