karizma_1612 kullanıcısının son içeriği

1. karizma_1612

Yardım Mi9 bootloader yardım

teşekkürler adığım kişiye uluaşamadım kendi şifemi girdim şimdi 360 saat verdi
  2. karizma_1612

Yardım Mi9 bootloader yardım

Selam herkese mi9 ve oneplus 6t ikisini aynı anda aldım tekrar güncelleme macerası başladi mi9 için bana Veren arkadaş bootloader kilit başvurusunu yapmış günü gelince 72 saat yada ,360 saat sonra ne zaman açıklacak ise kendi mi hesabımı girsem olur mu başvuran kişinin kini mi girmem gerekiyor...
  3. karizma_1612

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar bu v10.2.1 dediğiniz link nerede bu sürümde şarj daha iyi mi ben 10.2.2. kurdum şarjı gündüz yüzde 70 lere kadar düşüyor gün içinde sonra gayet iyi bir önceki sürümde daha da mı iyi idi
  4. karizma_1612

Sohbet Mİ 9un ilk resimleri benden

Google ye mi9 aliexpres yazın çıkıyor hocam
  5. karizma_1612

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stabil sürüm kurdum hiçbir sorun yok bende gayet iyi bence herkesin farklı anladığım kadarıyla
  6. karizma_1612

Sohbet Zte nubia x rom atma yardım

Teşekkürler denicem
  7. karizma_1612

Hocam anlattım dediğiniz trwp yap yada güncelleme ye bas ile olmuyor işte ben güncelleme kapalı girilmiyor trwp kullanmayı bilmiyorum diyorum siz istiyorsunuz ki yada baska yerde yorum yazanlar ya dedim ya trwp işte yap benim konunun ilk başında sorduğum gibi kuruluyor mu buna benzer yada bu...
  8. karizma_1612

İşte o twrp den anlasam netten bakıp yapar mıyım yoksa kendi telefon üzerinden mi kursam teli kapatıp güç tuşu artı ses tuşunu basıp oradan yapsam mı işte sorun bu olur mu IMEI gider mi bunları öğrenmek istiyorum aslında
  9. karizma_1612

2 baktım tüm kodlar ve isimler tutuyor zte nubia sitesinde kayıt zte Turkcell T60 ile yapılmış
  10. karizma_1612

Evet 845 kullanıyor ve e-devlet ten bizzat kendim baktım kayıtlı ne yaparsan yap silinmez dedi ama işte yüklerden gider diye soruyorum emin olamadım ota da güncelleme yok çünkü orayi kilitlemiş oraya girmiyor telefon
  11. karizma_1612

xiaomi den aldığım telefon modelleri mi4-mi5-mi6-mi8 diyer markalar dan ise birkaç model daha bu telefonun modeli hosuma gitti mi8 i arkadaş sattım bunu aldim donanım çok güzel tabi daha global rom yok çıkınca asıl iyi olur herhalde ben oyun oynamam ama boş vaktimde bazen film izlerim full...
  12. karizma_1612

Bilgisi olan varmı başka arkadaşlar
  13. karizma_1612

Oraya girmiyor hocam bence kilitli orası Google Play yok bu telefonlarda normalde fabrika ayarina getirsem de IMEI ve Google Play gitmiyor hata olmasın diye kapalı galiba dedigi bir yazılım varmı sizce üst sürümü kursam da IMEI silinmez mi bu arada twrp yok ama dediğim gibi telefon hafızası na...
Üst Alt