KARESİ kullanıcısının son içeriği

1. KARESİ

Rehber Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

Hocam ben çok uğraştım. Yükledim ama orangeFox yüklemenizi tavsiye ederim. Kolayca yükleniyor arayüzü de çok güzel kullanışlı.
  2. KARESİ

Haber Miui 11alacak Redmi cihazlar

Redmi 5 plus için global stabil rom güncellemesi yok. Şimdi kontrol ettim ..
  3. KARESİ

Haber Mi Fan Festival 2019

Öncelikle sizlerle tanışmaktan , ailenin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Başarılı ve mutluluk verici bu güzel haber için teşekkür ederim Emre abi. Allah yardımcınız olsun inşallah..
  4. KARESİ

Recovery Redmi 5 Plus Twrp 3.2.3-0 (Vince) Official

twrp yi kurdum şifre istedi cancel deyip format data yapıp recovery boot yaptım ve magisk flashladım. sonra wipe dalvik ve cache yaptım. tekrar recovery yaptım ve şifre istemedi sonra reboot edip teli açtım.. sistem data formatlandığı için cihaz kurulumunu tekrar yapmak zorunda kaldım. ama...
  5. KARESİ

şifre sorununu çözdüm ve rootladım bakalım sistemi tekrar kurayım sıkıntı var mı... yardım için teşekkürler hocam..
  6. KARESİ

hocam bunu da aynı yöntem ile mi kuracağız 1553544575 root yapamıyorum başarısız diyor.. adımları sırasıyla yaptım ama rootlayamadım
  7. KARESİ

hocam merhaba; twrp yi kurdum advanced wipe ve diğer wipe ları yaptım ama dahili ve sd kart ta magisk.zip dosyasını görmüyor.cihazı rootlayamadık ve ilk defa bi cihazı rootlayamıyorum headbang~~ dahili hep 0 ;( sistem yedeğini almasam kaldık haha--
  8. KARESİ

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

inşallah biz de gelince gönül rahatlığıyla alırız.. İşyerini Xiaomi ye bağladım rock~~
  9. KARESİ

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

cantara Emre abi miuimarkete gelecek mi özellikle 12/256 Global vr. modeli.. Haziran temmuz a kadar gelirse süper olacak...
  10. KARESİ

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik ve OTG Hk.

Özümüzdeki hafta yeni güncelleme bekliyorum. İnşallah bir aksilik olmaz. Dokunmatik sorunu yazılımsal.
  11. KARESİ

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik ve OTG Hk.

Hocam dokunmatik sorunu genel olarak başladı.otg sorunum hiç olmadı. Siz dosyaları yedekleyip formatlamayı deneyin.
  12. KARESİ

Güncelleme Redmi 5 Plus MIUI10 Global Stable V10.0.4.0.OEGMIFH Güncelleme Değişiklikleri ve Linkler

Yeni bir güncelleme gelmeli, tel kasmaya , dokunmatik sorunları göstermeye başladı. Sistem arayüzü durdu hatası da cabası
  13. KARESİ

Haber redmi 5 plus mi10

İkonlar çok büyük, ızgara boyutu ayarlama yok. Mevcut sürüme uygun tema yok. Akıcılık artmış, pil de eh işte denecek kadar bi iyileştirme var.bildirim barı ikonları da büyümüş. Saat ve ses kısayolları güzel olmuş.
Üst Alt