Karapapak kullanıcısının son içeriği

1. Karapapak

Yardım 12t Pro Güç Tuşu Hassasiyeti

Arkadaşlar geçen haftalarda 12t Pro cihazımda 2defa bastırmadan güç tuşuna dokunduğumda acil çağrı vs açılıyordu, hyperos ile gelen bir şey diye düşündüm. Biraz öncede elim bir defa değdi, bildiğiniz sıfır baskı ama tel ekranı kitledi. Buna benzer sorun yaşayan var mı? Yakın zamanda 1.0.4 geldi...
  2. Karapapak

Yardım Mi 12t pro Instagram Ekran

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün fark ettim de reels ve keşfette gezerken paylaşımlar telefon ekranına sığmıyor enlemesine. Bir ayar ya da çözüm var mı bunun için? Not: paylaşımlarda sıkıntı yok, gönderdiğim kişiler tam olarak ne varsa onu görüyor.
  3. Karapapak

Anket ?¿? Mi 10 mu Mi 11T mi ?¿?

Arkadaşlar malum her şey pahalı artık. Telefon fiyatlarıda malum ve artık telefon alırken bile kılı kırk yarıyoruz ister istemez. İlk defa forumda soru sorup konu açıyorum. Lütfen fikir, görüş, deneyim ve tecrübelerinizi esirgemeyin. Bu iki model dışında aklımda OnePlus 9pro var. Tavsiye ve...
  4. Karapapak

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Güzel düşünülmüş
  5. Karapapak

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Usta onun bir ayarı var kapatılıyor ama hatırlamıyorum. Bende de wifi kapalı olmasına rağmen pilde sürekli açık görünüyordu
  6. Karapapak

Şark konusunda bende memnunum şuan. Temiz kurulum yapmadım ama hâlâ
  7. Karapapak

Biraz önce denedim, dediğim yöntem olmuyor bu güncelleme de facepalm~~
  8. Karapapak

Hocam bende öyle biliyorum normalde ama başıma geldiği için söyledim. Ve başıma gelen durumu o şekilde halletmiştim
  9. Karapapak

Bu tarz hatalarda bilgisayardan indirip atabilirsiniz yada telefondan tarayıcıyı masaüstü modda çalıştırıp indirin. Bu tarz hata başka bir güncelleme de olduğunda anlattığım şekilde yaptığım da düzelmişti
  10. Karapapak

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Aynen öyle hocam. Aceleye gerek yok. Geç olsunda güç olmasın
  11. Karapapak

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Ben peşin peşin yazayım "telefon çabuk ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor. Miui10'a nasıl geri dönerim" :)
  12. Karapapak

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

ALLAH bu tür zaferleri her daim kutlamayı bizlere nasip etsin.
  13. Karapapak

Rom MI 8 Global Kararlı MIUI V10.3.4.0 PEAMIXM İndirme bağlantısı

Üstad bende güncelleme sonrası NFC açılmıştı bir önceki sürümde. Cüzdanın üzerine koyunca ötüp duruyordu. Belki sende de öyledir :D
  14. Karapapak

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Her ikisine de işim düşmedi çok şükür. Ama forumlardan, bloglardan okuduğum kadarıyla ikisi arasında seçim yaparsam KVK derim.
Üst Alt