Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçen haftalarda 12t Pro cihazımda 2defa bastırmadan güç tuşuna dokunduğumda acil çağrı vs açılıyordu, hyperos ile gelen bir şey diye düşündüm. Biraz öncede elim bir defa değdi, bildiğiniz sıfır baskı ama tel ekranı kitledi. Buna benzer sorun yaşayan var mı?
Yakın zamanda 1.0.4 geldi...
An itibariyle netgsm aldım;
Btk da görünmüyor. E devlette hat sorgulamada görünmüyor. Bundan dolayı eşleştirme işlemi yapılamıyor. Netgsm'e sorduğumda yurtdışı tel imei'ler için btk entegre çalışmaları varmış. Mi 12t pro yurtdışı kayıtlı telefonum ama kullanamıyorum. Mi 8 emektar sağ olsun modem...
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün fark ettim de reels ve keşfette gezerken paylaşımlar telefon ekranına sığmıyor enlemesine. Bir ayar ya da çözüm var mı bunun için?
Not: paylaşımlarda sıkıntı yok, gönderdiğim kişiler tam olarak ne varsa onu görüyor.
Arkadaşlar merhaba. Karanlık modda kullanıyorum telefonu ama tüm uygulamalar karanlık modda olmuyor. Tek tek aktif ettim; bazıları oldu bazıları olmadı.
Örneğin; Vodafone Yanımda uygulaması mi 8de karanlık iken 12t proda olmuyor
Telefonu yeni aldım. Vodafone hattım. Türk Telekom ve Vodafone kullannan tanıdıklarımı aradım ve herhangi bir yankı sorunum olmadı.
Dün 13.0.4. güncellemesini yaptım, bugün tekrar denerim olursa yazarım, olmazsa da yazarım 😅 İnşallah olmaz 🤲🏽
*Volte açık, asistan kapalı
Bugün bende mi 12t pro'ya kavuştum. Şöyle bir kurcaladım çok şükür sorunsuz görünüyor. Yankı sorunum olmadı. Pil'i ise yarın deneyeceğim. Global 13.0.4.0.SLFMIXM güncellemesi geldi yapıp yapmama konusunda kararsızım.
Ayarlar için tavsiyesi olan var mı?
Özellikle 120w şarj yerine biraz daha...
Biraz nakit eksiğim var, onu halledersem ya da Dolar 13'e düşerse aklımdaki ilk cihaz diyebilirim. Xiaomi ye göre biraz daha fazla radyasyonu var ama ona gelene kadar her yerden alıyoruz zaten
Arkadaşlar malum her şey pahalı artık. Telefon fiyatlarıda malum ve artık telefon alırken bile kılı kırk yarıyoruz ister istemez. İlk defa forumda soru sorup konu açıyorum. Lütfen fikir, görüş, deneyim ve tecrübelerinizi esirgemeyin. Bu iki model dışında aklımda OnePlus 9pro var. Tavsiye ve...
Arkadaşlar yurtdışı alayım diyorum. Gördüğüm kadarıyla konuşurken sensör sorunu kronik bir sorun gibi. Herkes bundan bahsediyor. Bunu göz ardı edersek tavsiye eder misiniz? Mi 8'imin miladı doldu çünkü 😔