Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi8 128 GB hafıza
6 GB ram
Migrostan alınma.
Kutu fatura aksesuar hepsi tam ve duruyor.
Temiz. Kılcal çizik dahi yoktur. Kılıfla kullanıldı.
Xiaominin amiral gemisi olarak geçiyor.
İnternetten araştırınız özelliklerini
Fiyat: 2350
Mi8 128 GB hafıza
6 GB ram
Migrostan alınma.
Kutu fatura aksesuar hepsi tam ve duruyor.
Temiz. Kılcal çizik dahi yoktur. Kılıfla kullanıldı.
Xiaominin amiral gemisi olarak geçiyor.
İnternetten araştırınız özelliklerini
Merhaba arkadaşlar, Mi8 kullanıyorum. Mi11 lite gördüm ilgimi çekti araştırdim beğendim. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. Bilen kullanan arkadaşlar mi11 lite ile ilgili tavsiyeniz nedir. Almalimiyim.
merhaba arkadaşlar. note 8 aldım. yurtdışı kayıtlı cihaz. bir tanıdıktan aldım. şebeke var görünüyor çünkü internette bir sorun yok kesinti olmadan kullanıyorum. ama biri aradığında ulaşılmıyor. arama gelmiyor bana. bazen arıyor bazen ulaşılmıyor. lütfen yardım edermisiniz, teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba, Mi8 cihazıma hala miui12 geldi. Amiral gemisine güncellemeyi bu kadar geç getirmelerinin sebebi nedir. Mi8 için miui12 indirebilirmiyim yüklemek için bilen varsa lütfen yardım etsin. Beklemekten gına geldi.
Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aktif kullandığım Twitter hesabım askıya alındı. Hesaba girmeye çalıştım. Telefon numaranı dogrulaman için seni arayacağız dediler yarım saattir bekliyorum aramiyorlar. Yardım eder misiniz lütfen :(
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Benim sorunum whatsapta gelen fotoğrafların bazıları galeriye düşmüyor. Aynı kişiden gelen fotoğrafların bazıları galeride bazıları yok.
Bunun çözümünü bilen var mı ? Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar Mi8 kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar ama son 1 ayda tam 4 tane şarj kablosu değiştim.
Şarj bozuluyor gidip kablo alıyorum bir iki gün hiç sıkıntısı yok sonra şarj bi alıp bu almıyor sonrasında ise hiç almıyor. Bunun nedenini öğrenebilirmiyim.
Merhaba arkadaşlar. Mi8 cihazımdan WhatsApp'tan gelen mesaj bildirimine bildirim çubuğunda cevap yazdığımda gönderdiğim mesajla beraber duruyor. Tekrardan onu temizlemem gerekiyor. Yani mesaj atınca gelen mesaj ve benim gönderdiğim mesaj duruyor bildirim çubuğunda.
Mesajı yazınca kaybolmasını...
Merhaba arkadaşlar mi9T cihaz var satın alacağım. imei atılması gerekiyor.
Daha önceden alan kişi imei atmış ama kendi sim kartına tanımlı.
Buna imei atabilirmiyiz.
Alsam sorun olur mu?
Twitter hesabım sınırlandırıldi. Giriş yapmaya çalışıyorum telefonuna gelen kodu yaz giriş yap diyor. Hesabımda telefon numaram kayıtlı değil sadece e postam kayıtlı. Hesabımı nasıl kurtarabilirim lütfen yardım edin 5 yıllık hesabim.
Bayramımız mübarek olsun arkadaşlar.
Konuyu neden açtın diye soran olursa içi buruk, ailesel, ilişkisel, maddiyet, arkadaş, ve herhangi bir konuda üzgün yorgun ve bitkin olan arkadaşlar için açtım.
Her insan değerlidir.
Hayırlı bayramlar dostlar.
Arkadaşlar cihazım Mi8.
Daha önce telefonla konuşurken gayet iyi ses geliyordu ahizede şuan çok az geliyor karşıdakini kişiyi zor duyuyorum, bazen duyamıyorum.
Yardımcı olur musunuz?