Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bende kendiliğinden düzeldi, çok korkulacak bir sorun değil, bir süre kapalı şarj ettim,(2-3 hafta kadar) sonra kendiliğinden düzeldi, en kötü mi flash ile temiz bir kurulum yaparsınız hallolur, detaylı anlatımlar zaten forumda mevcut
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırf üşengeçliğimden Mi Flash ile temiz kurulum yapmadım, kapalıyken şarja takıp şarjdan çıkarmadan açıp öylece şarj olmasını bekliyordum, yaklaşık 3 hafta böyle kullandım sonra kendiliğinden düzeldi.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de yaklaşık 3.5 aydır kullanıyorum.Şarj konusunda kafanız rahat olsun, sabah 7 de çıkıyorum akşam 9 gibi de geliyorum hala bi %20 civarı şarj kalıyor üstelik çokca mobil veri/wi-fi kullanıp oyun oynuyorum
buradaki root dosyasını 6.0 üzerine twrp den yüklediğim zaman, mi siyah ekran girişinde kalıyor, alttaki üç nokta gidip geliyor sürekli yarım saat bekledim açılmadı ? Yedek almıştım, oradan geri yüklüyorum, tekrar deniyorum sonuç yine aynı oluyor
Son gelen güncellemeden (Android 6.0) sonra bi 5-6 gün oldu olmadı herhalde telefon açıkken hiçbir şekilde ne şarj oluyor nede bilgisayara bağlanıyor, sadece kapalı iken şarj oluyor, şarjdan çıkarmadan telefonu açtığım takdirde ise telefon şarj olmaya devam ediyor.
Güncellemenin getirdiği...
Bootloader kilidim açık, sürücüler tam, telefonu fastboot modunda mi flash da görüyor lakin twrp.bat dosyasını çalıştırıyorum hızlı bir şekilde bir iki yazı geçtikten sonra pencere kapanıyor işlem başarısız oluyor
Yeni güncelleme ile alakalı galiba Mıuı 8'e geçince yükleyemedim herşey sıkıntısız gidiyor lakin recovery ekranı açılmıyor yakında bir çözümü çıkar google uygulamalarını bir an önce kaldırmak istiyorum birazdan root programlarını deneyeceğim belki olur
Satıcıyı bilgilendirdim, kasıtlı mı yapıyor yoksa bilmeden mi satıyor bilmiyorum, bundan sonra önce bi cpu-z tarzı programlarla içeriden de kontrol edeceğim, Yardımlarınız için Teşekkürler.
Kutusunda yazıyor da 3gb ram 32 gb dahili hafıza diyor sadece, twrpden terminal ile öğrenebilir miyim lakin aldığım mağazada açıklamalarda ısrarla mediatek işlemcili diye belirtmiş.Mağazaya'da sordum yine de
Hocam sp flash tool ile de denedim bütün driverlar kurulu lakin programın alt çubuğunda telefonu görmüyor bayağı bi sıkıntııdayım daha önce de discovery vardı sp flash tool sıkıntısız görüyordu, telefonunuz redmi note 3 mü acaba