Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi kaç ay önce telefon numaramı değiştirmiştim bugun telefona hard reset attım ve normal olarak cihazı etkinleştirmem için eski telefon numarama gelen mesejı istiyor bunu düzeltebilir miyim acaba. bootloader klidi açık miui 12
Merhaba arkadaşlar telefonuma Endonezya romu yukleye çalışırken twrpden yanlışlıkla biseyler yaptım.galiba sebeke yok tekrar global Roma döndüm yine yok en son aklıma imei geldi telefonun imeine daha önce hiç mudahele edilmedi Türkiye garantiliydi (bootloader açtım robot attım artık değil yani)...
Telefonum global rom Endonezya romuna gecmek istiyorum bu romun avantaj ve dezavantajlari ne sizce. Bir de güncelleme geldiğinde twrp root yüklü sıkıntı yaşar mıyım
beyler the system has been destroyed redmi note 8 hatası alıyorum twrp yükledikten sonra twrpye de giremiyorum sadece fastboot açabiliyorum nasıl düzeltebilirim
Daha düne kadar sıkıntı yoktu güncellemeyi iki hafta önce yapmıştım telefona hard reset attıktan sonra android sistem %42lere ulaştı bu normal mi hard resetten sonra
Merhaba arkadaşlar telefonuma format attıktan sonra system launcher eski sürümüne düştü ama.uygulama.cekmecesi açıktı hala ben de kaldırmak istedim internetten güncel apksini indirdim kurdum düzeldi ancak diğer apklara bakınca fark ettim ki güncellemeler bana gelmiyor bunun bir çözümü var mı...