Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam hızlandırma başlığı yanlış olabilir ancak konu içinde gerekli açıklamayı yaptım zaten
5- Geliştirici seçeneklere girip aşağıya indikten sonra arka arkaya bulunan '' Pencere animasyon ölçeği - Geçiş animasyon ölçeği - Animatör süre ölçeği '' seçeneklerini 1x ten Kapalı seçerek hiç...
hocam kapalı yapınca 0 efeckt oluyo deli gibi hızlanıyo kısacası :) bana rahatsızlık veriyo çok abartılı yani
ama .5x yapınca daha normal geliyo yani isteğe bağlı hocam
Herkese iyi akşamlar uzun zamandır bi şeyler paylaşmıyordum pratik bi uygulama paylaşmak istedim. Genel olarak herkes biliyo olabilir ama bilmeyenler vardır diye düşünüyorum.Tüm cihazlar için geçerlidir.
Eğer ki telefonunuz kasmaya başladıysa tabi bu Xiaomi cihazlarında zor olsada :) belki...
herkese iyi aksamlar
uzun zamandır yeni güncellemeden sonra teli root etmek için bugun basına koyuldum fakat bir türlü sorunu anlayamadım bi yardımcı olurmusunuz :D
fastboot modda ilk önce teli okuyor sonrasında rec dosyasını flashlıyorum fakat dosya bulunamadı diyo
birde benim pc toshiba adb...