Kara Murat kullanıcısının son içeriği

1. Kara Murat

Yardım Poco X3 Pro sürekli kapanıp açılma döngüsüne girdi

Telefonu normal şekilde kullanırken birden kapandı ve açıldığında ekrana sadece poco yazıyor, bir süre sonra yine kapanıp açılıyor ve aynı şeyler oluyor. Garantisi 2 ay önce bitti. Döngüyü engellemek için açılırken ses kapama tuşunda bekletiyorum. Ekranda sadece Fastboot yazılı bekliyor. Bir...
  2. Kara Murat

Yardım Numara engelleme çalışmıyor, gizli no arayabiliyor?

Mi note 3 telefonumda ne olduysa engelli no listesi silinmiş ve beni engellediğim no'lar arayabiliyor. İşin ilginç tarafı numarayı engellemeye çaşılıyorum, menüden yapmıyor bir türlü. Numarayı listeye eklememe dahi izin vermiyor. Yetmezmiş gibi gizli no engelleme açık olduğu halde beni gizli...
  3. Kara Murat

MIUI 11 Telefonumun şarjı çok hızlı tükeniyor??

Günde 1 kez şarj ettiğim telefonu günde 3 kez şarja takar durumdayım. Bi tık olsa neyse..
  4. Kara Murat

%2 şarjda 3202mV değer okudum.
  5. Kara Murat

Şu an şarj %100 ve 4173mV yazıyor. %2 ye düşünce tabi kapanmazsa ordaki değeri de yazarım. 1573659726 Apartman girişinde asansörün önünde full çeken telefon 1 çubuk zar zor gördü. Asansörde 2-3 çubuk çeken telefon hiç çekmedi. Telefonun çekim olayı da kötüleşmiş durumda. Ne miumi 11 miş...
  6. Kara Murat

Telefonun şarjı %40 iken yeniden başlat dedim. Kapandı ve açılmadı. Şarj 0 a inmiş. Şarja taktım, %1 olunca açtım. Ekran gelince %58 gösterdi. Şu an şarj ediyorum. Sanırım benim telefonun pili artık gidik. Garantiye gönderecem sanırım ancak emin olmak lazım. Ne tavsiye edersiniz? Yazılım ile...
  7. Kara Murat

52 uygulamanın tümünü kapattım. Bu işlemleri yaparken ve burdaki yazıları okurken şarj %10 daha azaldı. 1573654101 Bu değer pilde kalan şarja göre değişiyor. Normalde 3.5v diyor ama şarj azaldıkça o da az gösteriyor.
  8. Kara Murat

Mesela oyun oynayınca oyunu gösteriyor şarjı çok yiyor diye ki gerçekten de öyle. Ancak oyun oynamasam da bu kez hücresel veri şarjı yemiş görünüyor.
  9. Kara Murat

Sizde de yazılım güncellemesi sonrası mı oldu bu sorun? 1573652625 Bunu forumdaki dosyalardan yapabiliyor muyuz? Yoksa miui 10 a dönmek için profesyonel yardım almak mı gerekir?
  10. Kara Murat

Whatsapp yapıyorsa bunu arka planda çalışarak yapıyordur. Sürekli whatsapp kullanan biri değilim. Uçak modunda şarj yemiyor, ondan emin oldum bugün. Fabrika ayarlarına dönünce google ve whatsapp hariç neler sıfırlanıyordu?
  11. Kara Murat

Servis bı önceki sürüme geri dönme işini garantiden yapıyor mu?
  12. Kara Murat

Mi note 3 kullanıcısıyım. Telefonum birkaç gün önce miui 11 e güncelleme yaptı. O günden itibaren tesadüf mü bilemiyorum ama telefonumun şarjı adeta su gibi azalıyor. Telefon 1 yıl 4 aylık. Oyun oynarım gün içinde ancak bu şekilde bi şarj azalması önceden olmazdı. Ekranda telefonunuzun şarjı son...
Üst Alt