Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco yazıyor, altta da powered by android geliyor. Sonra kapanıp açılıyor bu döngü devam ediyor. Başka bir telefoncuya göstereceğim. İşimden zaman bulamıyorum.
Bootloader kastınız geliştirici seçenekleri ise o her zaman açık durur telefonumda. Bazen kendiliğinden ayarı kapalı oluyor, İnşallah bu olayı yaşadığımda yine açık vaziyette kalmıştır.
Bu dediklerinizi aynen yaptım. İlk açılışta şu hata iletisiyle karşılaşıyorum. ilk resimde. Telefonu kablo ile bağladığımda ve fast boot açıkken aygıt yöneticisinde telefon göründü, gerekli sürücüleri kurdum. Refresh ettiğimde de cihaz adı şu şekilde görüldü. 2.resim. Uygun rom seçip...
Telefonu normal şekilde kullanırken birden kapandı ve açıldığında ekrana sadece poco yazıyor, bir süre sonra yine kapanıp açılıyor ve aynı şeyler oluyor. Garantisi 2 ay önce bitti. Döngüyü engellemek için açılırken ses kapama tuşunda bekletiyorum. Ekranda sadece Fastboot yazılı bekliyor. Bir...
Sırf sizin için ayarlardan yine yapmaya çalıştım ama bir türlü bulamadım. O gün şansa yapmışım nasıl olduysa. Bu telefon böyle işte. Ayrıca yapsanız da işe yaramıyor. Kendisi yine güncelliyor. Yaptığınız boşa gidiyor.
Tek çare fabrika ayarlarına geri dönmek. Silinecek bir sürü şey olacağı için...
Yeni gelişme: telefonda engellemeyi başardığım halde engelli numaradan bugün yine çağrı geldi hatta sms bile gönderebildi. Bu da telefonun kendi özelliğinin açık olmasına rağmen işe yaramadığı anlamına geliyor. Harici uygulama kullanmaya devam etmekten başka çare görünmüyor. Bu işi arap saçına...
Son durum: Zar zor güvenlik güncellemesinin olduğu son güncellemeyi bulup kaldırdım. Engelleme özelliği geri geldi evet. Üstteki yöntem işe yaradı. Fakat tüm liste uçmuş. İstenmeyen numaralar aradıkça birer birer engellemekten başka çare yok. Hiç yakışmadı xiomi..ne gerek vardı kurcalamaya!
Arkadaşlar, maalesef anlattıklarınız ile bir yere varılmıyor. Bahsedilen güvenlik güncellemesini kaldırmak için bir menü yok. Telefon bu güncellemeyi yapmış. Silinmiyor çünkü böyle bir seçenek yok. Varsa yerini bi zahmet yazın. Bu xiomi den sırf bu sebeple nefret ettim. Bir daha xiomi telefon...
Cevap için teşekkürler. Turkcell sanırım bazı yerlere el koymuş. Do uygulamasından gizli no arama engellemeyi açtım. Bunu çözdüm ancak beni arayan istemediğim 0850 v.b. noları engelleme yerine ekleyemiyorum. Güvenlik uygulaması dahil denemediğim bakmadığım yer kalmadı. Liste boş görünüyor ve...
Mi note 3 telefonumda ne olduysa engelli no listesi silinmiş ve beni engellediğim no'lar arayabiliyor. İşin ilginç tarafı numarayı engellemeye çaşılıyorum, menüden yapmıyor bir türlü. Numarayı listeye eklememe dahi izin vermiyor. Yetmezmiş gibi gizli no engelleme açık olduğu halde beni gizli...
Valla ben telefonumu hiç kapatmayan biriyim. Uyumaya giderken şarj seviyesi ne bırakmışsam sabah o seviyede alıyorum artık. Uçak modunda bile şarj %40-50 azalıyordu. Şimdi her şey yolunda görünüyor..
Arkadaşlar, konuya gelişme olduğu için bilgi veriyorum. Telefonu yetkili servise gönderdim. Garantiden pili değişti. Telefon geldi ve şu an eskisi gibi gayet normal bir şekilde kullanıyorum. Yazılımla ilgisi yok. Benzer sorun yaşayan pile yönelsin.