Kancza kullanıcısının son içeriği

1. K

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Skorpi hocam Android 8 falan mı geldi max 2 için pro da ? Demin baktım siteye ama oreo tarzı birşeyler yaziyor
  2. K

Soru Güncel hangi romda face id var

Eu romda face id var ama ns varmı onu hatirliyamadim
  3. K

O global beta da var şuan
  4. K

Ns nedir acaba
  5. K

Soru Yeni Güncelleme İle Cızırtı Sorunu Gider ? Mi :) (Güncelleme geldi sorun giderildi)

Bende de max 2 var ama arkadaşın dediği gibi cızırtı falan yok
  6. K

Yardım max 2 developer rom kurma

Ben çok beta stabil arası gidip geldim ama hiç öyle PC ye falan ihtiyaç duymadım stabil rom u indirip guncelliyiciden indirdiğim romu seçip yükledim
  7. K

Ben stabil roma aynı şekilde dönüyorum PC ye gerek yokki beta rom dayken stabil rom indirip guncelliyiciden seçip yüklüyorum
  8. K

Cihaz garantiden cikmaz rom dosyasını MIUI 9 - Lightning Fast buradan indir guncelliyicide indirdiğim romu seç ve yükle bu kadar
  9. K

Çözüldü Cihaz Kapandı Açılmıyor - Zor durumdayım acil..

Telefonun arka kapağını saç kurutma makinesiyle isitiyosun sonra ince bir plastigi arasından kredi kartı çeker gibi yavaş yavaş çekerek çıkarıyorsun tabi aynı zamanda bı taraftan da ısıtıp yapışkanlı yumuşatmak daha iyi olarak (gitar penasi olabilir)
  10. K

Hocam benim dediğim yöntemin en azından riski yok :) edl kablo işinizi çözebilir ama risk li bence
  11. K

Hocam bataryayi sokup takman sorununu çözecekdir mi max2 trwp kurdugumda yanlış dosya yi yükledim aynı şeyleri yaşadım telefon hiç bir şekilde tepki vermedi arkadaşım arka kapağı çıkarıp batarya sözlerini soktu taktı telefon kendine geldi tel kendini korumaya almış gibi birşeyler söyledi sonra...
  12. K

Anket mi max 2 oreo güncellemesi alır mı ?

Evet alacak ama ne zaman gelir o belli değil :)
  13. K

Recovery Max 2 Stock recovery

Bu mi max2 stock recovery burda dursun birinin işine yarar belki :) recovery.img
Üst Alt