Kamboc kullanıcısının son içeriği

1. Kamboc

Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

Ellerinize sağlık.. Miui 14 güncellemesi geldi. sorun yaşayabilirim diye yapmadım. Acaba 13.0.9 romu için olan modem dosyası miui 14 de çalışıyor mu ? b
  2. Kamboc

Rom 15.02.2023 Promeo MIUI 13.0.5 Rom

Merhaba Bu Romun redmi note 9 pro için yapılmış olanı varmı ?
  3. Kamboc

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

Merhaba hocam Allah razı olsun kamera sorunu sayende düzeldi nihayet... Endonezya romu miui 13 (13.0.3) yüklü telefonumda - mi11lite-canyilmazHLOSv13- modem dosyasını denedim sorunsuz çalıştı. AI modu portre modu ve gece çekim problemlerinin hepsi düzeldi çok teşekkür ederim...
  4. Kamboc

Yardım Mi11 Lite MIUI 13 güncelleme ve IMEI atma sonrası Kamera sorunu

mi 11 lite 4g yeni modem dosyası tam olarak nerede link vs falan varmı ?
  5. Kamboc

Rom Redmi Note 10S crDroid 8.5 Android 12 GSI Twrp Recovery Rom

Merhaba redmi note pro 9 için crdroid rom yükledim. Bir şeyi sormak istiyorum uygulamaların sağ üst köşesinde gelen bildirim sayısını ramkamsal olarak nasıl gösteriyor veya gösteriyormu ? Mevcut durumda mavi bir baloncuk var sadece ama miui da olduğu gibi rakam olarak göstersin istiyorum...
  6. Kamboc

Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

programlı kapatma ve açma derken ?
  7. Kamboc

Soru Miui 13' ün Yeni kontrol merkezi neden gelmiyor?

Merhaba Telefonuma miui 13 geldi ancak resimde görülen kontrol merkezi gelmedi? bu kontrol merkezi her telefona gelmiyor mu?
  8. Kamboc

Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.5.3 Kararlı Eu Rom Çıktı

Merhaba konuşurken ekranın kapanıp açılma sorunu bu roma geçmeden önce yokmuydu ? cevabınız yoktu ise hangi romdan geçiş yaptınız öğrenebilirmiyim ?
  9. Kamboc

MIUI 12.5 Mi 11 Lite (Courbet) Türkiye Stabil V12.5.3.0 RKQTRXM

bundan bahsediyorum.. kontrol merkezi böyle değil global de.. Türkiye romunda böylemi ? (dikkatinizi parlaklık ve medya seviye ayarlarına çekerim)
  10. Kamboc

1. resim kontrol merkezine ait. Diğerleri tamam uygulama kasasında var. Ama Kontrol Merkezi böyle değil.
  11. Kamboc

Widget ler kendimi geldi yoksa siz mi eklediniz ? global versiyon yükledim yoklardı da
  12. Kamboc

MIUI 13 Mi 11 Lite (Courbet) Endonezya Stabil V13.0.1.0 SKQIDXM

Nası yani camera düzeldi demişsiniz ? sizin telefon yurtdışı imei repair yapılmış bir telefon muydu ? yoksa yurt içi veya kayıtlı bir telefonmuydu?
  13. Kamboc

Merhaba, Kullanım ile ilgili yorumunuz nasıl ? Akıcılık hız takılmalar kasmalar vs... Endonezya romundan geçmeye değermi ? tşk..
Üst Alt