Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Mi 11 Lite 4g telefonumda dün şöyle bir problem meydana geldi. Kamerayı açıp yapay zeka modunu (AI) aktif edip resim çekmek istediğimde kamera uygulaması donup, yanıt vermiyor hatası veriyor. kamerayı kapatıp arka planda çalışan her şeyi kaldırıp kamerayı yeniden...
Merhabalar,
Mi 11 Lite 4G nin performansından çok memnun değilim uylulamaları yukleyince veya aldığı güncelleme sonrası takılmalar kasmalar oldu belkide hep vardı bilemiyorum.
Bu telefonu kullanan arkadaslar sizde durum nasıl takılma kasma kusma varmı akıcılıkta tekleme falan ?
Mi 11 Lite...
Mi9T Pro için çıkan stabil 12.5 EU rom nasıl deneyen var mı ? Optimizasyon sorunları giderilmiş mi ?
takılmalar akıcılıkla ilgili sorunlar düzeltilmiş mi öğrenmek istiyorum deneyen varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim
Arkadaşlar Mi 10 Lite telefonunuzun her zaman açık ekran modu düzgün çalışıyor mu ?
yoksa sadece 10 saniye çalışıp ekran kararıyor mu?
Her zaman açık ekran ayarlarında sadece 10 sn boyunca çalış diye tek bir seçenek var ve değiştirilemiyor.
Sizde de durum bu şekil demi?
eğer öyle ise bu...
Merhaba EU güvenlimi ? Bankacılık uygulamaları kullanan insanlar için EU rom un sağladığı güvenlik ile orjinal offical romun sağladığı güvenlik aynımı sizce ?
Bu söylediğim sadece EU rom değil bütün custom romlar için geçerli
Merhaba
Mi 10 Lite telefonumda her zaman açık ekran sadece 10 saniye çalışıyor.
Böyle olması çok anlamsız sorunun çözümü konusunda bilgisi olan varmı ?
Mesela Mi 10 Lite telefonu Eu romda kullanan varmı ? EU romda durum nasıl merak ediyorum aynı mı ?
Merhabalar
mi9t pro kullanıyorum görüntülü görüşmelerde olsun, hands free modda olsun konuşma sırasında sesim karşı tarafa kısık gidiyor.. ben onları gayet iyi duyarken onlar beni zor duyuyor..
yanlış anlaşılmaması için belirteyim telefon kulağımdayken yani normal telefon görüşmesinde sorun...
merhaba
konu ile alakası yok ama bir ara eu rom kullandım onda da tıpkı stok romda olduğu gibi bildirim sesi seviyesi ile zil sesi seviyesi aynı yerden ayarlanıyor.. buna kıl oluyorum çünkü zili duymak için maxda olan ayar bildirim seslerinin çok kuvvetli çıkmasına neden oluyor. Bazı custom...
Merhaba
dediğinizi yaptım 24 saat oldu gayet iyi çalışıyor problem tekrarlamadı sanırım halloldu :) çok teşekkür ederim.
siz cevap yazmamış olsanız kıvranıp durmaya devam edecektim. tekrar teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar K20 pro cihazım da gün içinde en az bir kere microfon ve ahize de sorun meydana geliyor. Birini aradığımda veya arandığımda ne benim sesim karşıya gidiyor nede karşının sesi bana geliyor. Hoparlörü açınca karşı tarafın sesini duyuyorum ama benim sesim gitmiyor. Kapatıp açınca...