kalona kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Bootloader Kilidi

anladım teşekkürler, peki son bir şey daha sormak istiyorum. Bl kilidini açtıktan sonra bunu kapatma imkanımız var mı ? Yani ben bl kilidi açıp romu kursam ileride tekrardan globale dönüp bl kilidini kapatıp garanti kapsamına giriyor mu? Samsungta eskiden vardı bu ilk defa xiaomi kullanıyorum
  2. K

Yardım Bootloader Kilidi

teşekkür ederim peki bu eu sürüm ve endonezya da global değil mi zaten yani custom olarak geçmiyor sonuçta niçin garanti dışı kalıyor?
  3. K

Yardım Bootloader Kilidi

Evet tr kayıtlı ve global rom bulunmakta bunu eu veya Endonezya rom a garanti dışına çıkmadan geçirme yolu var mı?
  4. K

Yardım Bootloader Kilidi

Merhaba note10 pro bootloader kilidini açarsam ve global veya eu rom kurarsam cihaz garanti dışı kalır mı ,?
  5. K

Yardım Redmi Note 10 Pro Şarj Sorunu

telefon 0 kutulu tr garantili ilk açılışını ben yaptım o şekilde bir sorun olması mümkün değil, açıkçası anlam veremedim servisine gösterip teste sokturacağım, telefon yeni olmasına rağmen 60 hzye alınca o kadar kötü ki görüntüler 60 120 kullanmak şuan mümkün değil neden böyle olduğuna anlam...
  6. K

düne kadar ekran vardı orada %20 25 civarlarında geziniyordu, şimdi baktığımda yeni indirdiğim bir golf oyunu var %53 olarak onu göstermekte ekran %7.5 gözükmekte fakat dün ekran oranı %25 en başta o vardı.
  7. K

Merhaba iyi forumlar cihazı alalı yaklaşık 40 gün oldu fakat ilk haftadan itibaren telefon %100 şarj full iken gece uyuduğumda sabah ortalama 7 8 saat sonra cihazın %7 8 bazen 10 civarı şarjının indiğini farkettim ve şuan gün içinde aşırı yoğun kullanmama rağmen cihaz 1 günü bana zor idare...
Üst Alt