Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım teşekkürler, peki son bir şey daha sormak istiyorum. Bl kilidini açtıktan sonra bunu kapatma imkanımız var mı ? Yani ben bl kilidi açıp romu kursam ileride tekrardan globale dönüp bl kilidini kapatıp garanti kapsamına giriyor mu? Samsungta eskiden vardı bu ilk defa xiaomi kullanıyorum
telefon 0 kutulu tr garantili ilk açılışını ben yaptım o şekilde bir sorun olması mümkün değil, açıkçası anlam veremedim servisine gösterip teste sokturacağım, telefon yeni olmasına rağmen 60 hzye alınca o kadar kötü ki görüntüler 60 120 kullanmak şuan mümkün değil neden böyle olduğuna anlam...
düne kadar ekran vardı orada %20 25 civarlarında geziniyordu, şimdi baktığımda yeni indirdiğim bir golf oyunu var %53 olarak onu göstermekte ekran %7.5 gözükmekte fakat dün ekran oranı %25 en başta o vardı.
Merhaba iyi forumlar cihazı alalı yaklaşık 40 gün oldu fakat ilk haftadan itibaren telefon %100 şarj full iken gece uyuduğumda sabah ortalama 7 8 saat sonra cihazın %7 8 bazen 10 civarı şarjının indiğini farkettim ve şuan gün içinde aşırı yoğun kullanmama rağmen cihaz 1 günü bana zor idare...