kahwecix kullanıcısının son içeriği

1. kahwecix

Çözüldü Delta servis sorunu

Arkadaş bir problem yaşamış ve sorununu dile getirmiş fakat forum üyeleri şeytan avına çıkmışcasına sorun yasayan arkadasın üzerine gitmekte delta savunuculuğu yapmakta özellikle birkaç arkadaş. Ben burada delta ile yasadıgım bir sorundan bahsettimtüketici hakem heyetinin kararından bahsettim ve...
  2. kahwecix

Çözüldü Delta servis sorunu

Delta ile basımdan gecen bir olay anlatayım siz hikayeden almanız gereken mesajı alın ve kararınınızı ona göre verin : 6-7 ay kadar once kendilerinden 1 bucuk yıl kadar once satın almııs oldugumuz lg g3 cihaz mavi ekran arızası verdi. Bir cogumuzun bildiği gibi mavi ekran lg g3 lerde kronik...
  3. kahwecix

Yardım Mİ5 Dokunmatik Çatladı Acil Yardım

şimdi aradım görüştüm ekranla birlikte değiştirdiğini söyledi rakamda 250-300 TL arası tutar dedi. Bana biraz yüksek geldi doğrusu aslında ekranın değişmesine gerek yok. Daha önce LG G3 te aynı problem oldugunda ekrandan dokunmatik paneli ayırarak yeni bir dokunmatik paneli ekrana yapıştırarak...
  4. kahwecix

Öneriniz için tesekkur ederim şuan yedek almaya gerek duymadım hem önemli bir veri yok hemde telefon kullanılmaya devam edilebiliyor. Sadece dokunma da algılama problemi yasıyorum. Örneğin bildirim çekmecesini aşağı çekemiyorum fakat diğer taraftan normal olarak kullanabiliyorum . Bir diğer...
  5. kahwecix

Merhaba arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi mi5 cihazımı düşürdüm dokunmatikte çok küçük bir çatlak var. Telefonun ekranı saglam görüntü normal geliyor görüntüde herhangi bir problem yok. Dış camda da herhangi bir kırılma çatlama yok sadece ekrana dokundugum zaman catlagın alt kısımlarına...
  6. kahwecix

Rehber Mİ5 TWRP ve Root Yöntemi [ Android Nougat ]

Hocam verileriniz kaybolmuyor ... Anlatımları birebir uygulayın ben yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. kahwecix

ilginiz için tesekkur ederim hocam... şimdi indirip deniyorum sonuçları tekrar buradan yazarım benim durumumda olacak diğer arkadaslara yol göstermesi acısından... Son olarak bunu güncelleyiciden yüklediğim zaman uygulamalarım silinir mi yedek almama gerek var mı dır ?
  8. kahwecix

Merhaba hocam anlatımınız icin tesekkür ederim. telefona root atmak istiyorum anlatılanlara göre android 7 de olmamız gerekiyor ama benim telefonum şuan android 6.0.1 MXB48T sürümünde miui versiyon ise 8.1.2.0 Global kararlı rom güncellemeden baktıgımda kullanılabilir güncelleme yok diyor...
  9. kahwecix

Sohbet Bİlgisayar Topluyorum Yardım Edermisiniz ?

Teşşekkür ederim hocam.
  10. kahwecix

Elimde ondan fazla hdd var hocam tüm arşivim onda. Onun yaninda az önce bahsettiğim kasa için bir tane ssd aldım. Hi level 120 gb 550--530 okuma yazma hızı var diyor fakat denemedim daha kasa gelsin diye bekliyorum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kahwecix

Bütçe konusuda ne kadar dusuk olursa o kadar iyi ama 1500 civarına kadar olabilir ilk etapta MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kahwecix

Zenex elimde his hd6850 ekran kartı corsair 800power plis 80 amd phenom 9100 işlemci Gigabyte 790fx dq6 anakart Ocz ddr2 ram Coolermaster in bir kasası var. Bu sistemi 2007 de toplamistim baya bi oldu. çok demode. sanırım burda iş görecek bi ekran kartı bide power var. Bunlar in yanına...
  13. kahwecix

Tv ye bağli kalacak hocam film müzik için kullanacağım arada oyun da oynarım . Gerçi hep bilgisayar alırken oyun da oynarım diye abaniyorum ama sonra pc de oynamiyorum araasa Playstation da bir iki maç yapıp kalıyorum ama psikolojik olarak sanki pc yi degistirken iyi bisey almalıyım pişman...
  14. kahwecix

Merhaba Arkadaşlar Salonum için HTPC topluyorum. Gerekli donanımların bir kısmını elimde mevcut olanlardan kullanacağım bir kısmını ise satın alacağim. İlk etapta kasa olarak bunu satın aldım gelmesini bekliyorum https://www.quietpc.com/ctc-jb-g3a-silver elimde bolca hdd ve ssd var ve hd6850 e...
Üst Alt