Yardım Mİ5 Dokunmatik Çatladı Acil Yardım

kahwecix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mİ 5
Meslek
Ziraat Tekn.
Konular
3
Merhaba arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi mi5 cihazımı düşürdüm dokunmatikte çok küçük bir çatlak var.
Telefonun ekranı saglam görüntü normal geliyor görüntüde herhangi bir problem yok. Dış camda da herhangi bir kırılma çatlama yok sadece ekrana dokundugum zaman catlagın alt kısımlarına uygulanan dokunmaları algılarken üst kısımların algılanmasında sorun yaratıyor.
Dokunmatik panel sipariş etmem gerekiyor fakat aliexpress te uygun bir şey bulamadım genelde mi5X için var. Rica etsem bilgili arkadaslarım link paylasabilir mi ?

kahwecix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mİ 5
Meslek
Ziraat Tekn.
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun yedek alın ne olur ne olmaz. Sitede bu işleri yapan kişiler de var umarım yardımcı olurlar
Öneriniz için tesekkur ederim şuan yedek almaya gerek duymadım hem önemli bir veri yok hemde telefon kullanılmaya devam edilebiliyor. Sadece dokunma da algılama problemi yasıyorum. Örneğin bildirim çekmecesini aşağı çekemiyorum fakat diğer taraftan normal olarak kullanabiliyorum . Bir diğer örnek olarak kişi arama ekranına geldiğim zaman ben dokunmuyor olsam da cihaz sürekli 4 tuşuna basıyor ...
Sadece dokunmatik panel (sanırım ingilizcesi digitizer panel diye geçiyor) ihtiyacım var gibi konya da ikamet ediyorum burada ki telefoncularda mi için yedek parca yok. Görüştüğüm telefoncular bu parcayı satın alabilirsem değiştirme işlemini yapabileceklerini söylüyorlar.

Oyla:

kahwecix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mİ 5
Meslek
Ziraat Tekn.
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konya da diriliş iletişim var orayla iletişime geçin isterseniz
şimdi aradım görüştüm ekranla birlikte değiştirdiğini söyledi rakamda 250-300 TL arası tutar dedi. Bana biraz yüksek geldi doğrusu aslında ekranın değişmesine gerek yok. Daha önce LG G3 te aynı problem oldugunda ekrandan dokunmatik paneli ayırarak yeni bir dokunmatik paneli ekrana yapıştırarak çok daha uyguna halletmiştik. Sanırım teknik servisler işçilikten kaçınmak için komple değişim yapıyor.
Dediğim gibi tecrübeli arkadaslar sadece dokunmatik panel satın alabileceğim bir link paylaşırsa benim için daha iyi olur.

örneğin benim bulduklarım
1
2
3

bunlardan hangisi işimi görür karar veremedim ben bunlara alternatif olarak sunulabilecek bir şey var mı ?

Oyla:
Üst Alt