Kafkef kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü Mi bant 7 kullanan veya almak isteyen var mı ? | Fikir konusu

Dun aksam 5-6 gibi mi band 7 aldım şarj ettim ilk kurulum olduğu için bayağı kurcaladim ayar yaptım ve şuan şarjı %44. Yarın akşama kadar çok rahat götürür. Yani 3 gün. Tüm özellikler açık. Aod. Sürekli nabız ölçümü. Sürekli spo2 ölçümü. Stres ölçümü vs diğer hersey full açık. Bugün antrenman...
  2. K

Yardım max 2 stabil rom

Hala hataya rastlamadiniz mi? Orjinal tabanlı custom romlarda bile ahize ve hoparlör sesi kötüydü bunda nasıl?
  3. K

Karşılaştırma Samsung 20 FE g780g (SD İşlemcili) & Mİ 10T Pro mu ?

Samsungun kendi sitesi. Kamu çalışanlarına özel indirim. Kamu emaili ile giriş yapmak gerekiyor siteye. Kendiniz kamu çalışanı olmasanız bile eş dost akrabanız vardır illaki. Normalde telefon değiştirme düşüncem yoktu hiç ama fiyat süper.
  4. K

Karşılaştırma Samsung 20 FE g780g (SD İşlemcili) & Mİ 10T Pro mu ?

Samsung 8/256 versiyonu şu an samsungun kendi sitesinde 4899. Az önce aldım. Mi 9t den geçiyorum.
  5. K

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Son sürüm (21.7.26) batarya ve performans konusunda çok mu iyi bana mı öyle geliyor? 24 saat bekleme süresi ve 7 saat ekran süresi aldım. Uzun zamandır 4-5 saat arasında seyrediyordu.
  6. K

İpucu Instagrama kalite kaybı yaşamadan 4K Video yükleme (android)

Emeğe saygı ama bunları yapacağıma İPhone alırdım bu instagram kalite mevzusuna bu kadar taksaydim
  7. K

Sohbet Elveda Xiaomi - Hoş geldin Samsung!

Mi 9t kullanıyorum. İlk aldığımda çok iyiydi yazılım ama günden güne daha kötü oldu sanki ekran süresi düştü. Samsung m51 denedim bir süre gerçekten güzeldi ama exynos işlemcili telefon alınmaz. Oneui güzel gerçekten.
  8. K

pc oldugunda yapmam gereken twrp yükleyip magisk i kaldırmak ya da önceki sürümü yüklemek değil mi ? veri kaybı olur mu ?
  9. K

orangefox yüklüydü uçtu işte girmiyor. işyerindeyim şu an uygulama kurulamıyor bilgisayara çoğu site engelli. yarın sabaha kadar telefonsuz kaldım galiba...ç
  10. K

v23 magisk yüklerken fastboot a attı twrp ye bile girmiyor şuan. fastboot ekranında kalıyor. çözümü nedir ? oneos yüklü mi 9t
  11. K

Ana Başlık Magisk Tüm Sürümler İndirme Bağlantısı

v23 yüklerken fastboot a attı twrp ye bile girmiyor şuan. fastboot ekranında kalıyor. çözümü nedir ? oneos yüklü mi 9t
  12. K

Rehber Viper4Android Miui 11/12/13 Android 10/11/12 Kurulumu

Bende kuramadım en sonunda pes ettim dolby kurdum.
  13. K

Mi globe dan bu gece gecicem. Umarım hata bug yokturda uzun süre kullanırım.
Üst Alt