Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dun aksam 5-6 gibi mi band 7 aldım şarj ettim ilk kurulum olduğu için bayağı kurcaladim ayar yaptım ve şuan şarjı %44. Yarın akşama kadar çok rahat götürür. Yani 3 gün. Tüm özellikler açık. Aod. Sürekli nabız ölçümü. Sürekli spo2 ölçümü. Stres ölçümü vs diğer hersey full açık. Bugün antrenman...
Samsungun kendi sitesi. Kamu çalışanlarına özel indirim. Kamu emaili ile giriş yapmak gerekiyor siteye. Kendiniz kamu çalışanı olmasanız bile eş dost akrabanız vardır illaki. Normalde telefon değiştirme düşüncem yoktu hiç ama fiyat süper.
Son sürüm (21.7.26) batarya ve performans konusunda çok mu iyi bana mı öyle geliyor? 24 saat bekleme süresi ve 7 saat ekran süresi aldım. Uzun zamandır 4-5 saat arasında seyrediyordu.
Mi 9t kullanıyorum. İlk aldığımda çok iyiydi yazılım ama günden güne daha kötü oldu sanki ekran süresi düştü. Samsung m51 denedim bir süre gerçekten güzeldi ama exynos işlemcili telefon alınmaz. Oneui güzel gerçekten.
orangefox yüklüydü uçtu işte girmiyor. işyerindeyim şu an uygulama kurulamıyor bilgisayara çoğu site engelli. yarın sabaha kadar telefonsuz kaldım galiba...ç