kadirgul42 kullanıcısının son içeriği

1. K

Haber 🎉 Redmi K20 Pro/Mi 9t Pro için Mainline Linux Kernel Başarıyla Çalıştırıldı!

Merhabalar hocam Müsaadenizle bir kaç sorum var🙏 Romda Sim kart desteği var mı? Harici monitör bağlanabilir mi? Bu Gelişme Diğer linux dağıtımlarına Örneğin Linux Mont Gibi Zamanla Destek Gelebileceği anlamına gelir mi?
  2. K

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Cihaz çökmüştü kamera açılmaz oldu loopta kaldım ayar tutturamadim bir türlü onun için lazım olmuştu bende kızdım 9t pro anakartini çıkardım düz 9t ana kartı taktım onu kullanıyorum şuan
  3. K

HyperOS Çin Romu Türkçe Çevirme Modülü-HOSTR

Çin rom Daha Stabil Daha Hızlı Daha iyi Batarya Performansli Olabiliyor bazı cihazlar için, Bazen EU Rom Çıkmamış Olabiliyor Bazen Hiç Rom Bulunmadigi Oluyor Sadece Bir Model İçin bir Modül Değil Bu Tüm hyperos Cihazlarda Sorunlu Veya Tamamen Sorunsuz Çalışabilir. 1776961585 Evet Hyperos...
  4. K

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Persist dosyasına ihtiyacım var 9t pro için elinde var mı acaba
  5. K

İpucu Mi9t ve mi9t Pro ekran yapısı farklı.

Bende aynı şekilde ne zaman telefonumu satsam, mi 9t elime gelir daha sonra yeni telefon alınca çekmeceye gider 😂
  6. K

İpucu Mi9t ve mi9t Pro ekran yapısı farklı.

Uyumlu sorunsuz kullanırsınız mi 9t cihazıma mi 9t pro anakarti taktim şuan kullanmak için rom ariyorum. Mi 9t serisi için Hepsi hepsine her parça her parçaya uyar kameralardan sensorlere kadar aklına her ne gelirse
Üst Alt