Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Global sürüme miui 14 gelmiş recovery olarak. Miui downloader uygulaması üzerinden indirdim, mi flash ile yğkleyebilirsiniz. Buraya yükleyemedim dosya boyutu yüzünden
Cümleten selamunaleyküm,
poco x3 nfc yurtdışı cihazım var. cihazın ikinci sahibiyim, aldığımda başka bir imei vardı ne olur ne olmaz diye kendi imei işlemimi yaptım. aldığım günün akşamına yaptığım için mevcuttaki imei işleminde sorun var mıydı yok muydu bilmiyorum. yaparken efs yedeği almadım...
merhaba arkadaslar başlıkta belirttigim gibi huawei mate11 cihazimda harmonyos yüklü fakat ben android yüklemek istiyorum saatlerdir bakınıyorum fakat yardimci olacak hiç bir konu bulamadim bilen varsa burdan yardimci olabilirmi acaba
merhaba arkadaşlar bir akrabam 2. el bir note 9 pro almış son gelen güncellemeden sonra ne yapti bilmiyorum ama telefonu sıfırlamış ve önceki sahibinin miui adresi kayitli telefonda önceki sahibinin ne numarasini biliyoruz ne de ulasma imkanimiz var sadece bildigim telefon yurt dışı ve daha önce...
a50 cihazımın üzerine 800lira verdim imei atılmış şekilde aldım. a50 cihazımın ön camda kocaman ve derin olmak üzere çizikler mevcut olduğu için o kadar fark verdim yoksa 600liraya anlaşmıştık. cihaz bana 2600e geldi
1573250451
10.3.5 kararlı rom da güzel sorunum yok şuan geçebilirsiniz...
Selamlar hocam, miui11 ve android 10 olarak mı bu rom? Yükleyince telefon komple sıfırlanıp yeni baştan mı kuracağız? Redmi k20 pro romu mu? Şuan hint rom var 10.3.5,