Kadir_10 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Mi 6 Ekran Flexi Koptu ne yapmalıyım ?? komple ekran mı değişmeli :/

merhaba arkadaşlar mi 6 telefonuma yeni batarya aldım eski bataryanın yapışkanları koptuğu için bataryanın üst tarafında kredi kartı ile girdim yukarı kaldırdım birde baktım ne göreyim ekran flexi birazcık kopmuş daha sonra bant ile yapıştırayım dedim önünü arkasını fakat ekran dokunmatiği...
  2. K

Yardım Mi 6 birden kapandı şarj yok gösteriyor açılmıyor

Merhaba arkadaşlar %28 civarında şarjım vardı resim çekerken birden kapandı eve gidip şarja taktım fastboot moduna girdi açmaya çalıştım power butonuna basılı tuttum fakat sürekli batarya boş işareti çıkıyor 3-4 saat şarjda tuttum şarj olduğu sürece sürekli fastboot modu yanıyordu 3-4 saat sonra...
  3. K

Satış Sıfır Redmi K20 Pro 64 GB 4000 mAh Çentiksiz Ekran Temperli Cam Hediyeli

Merhabalar, Redmi K20 Pro 6.39 İnç Çentiksiz Ekran Snapdragon 855 6 GB Ram 4000 mAh Batarya 64 GB Hafıza 3.5 mm Kulaklık Girişi 20D Temperli Cam Hediyemdir 48 MP 3 Adet Arka Kamera(Go Pro Gibi Balık Gözü Çekim ve Bokeh Efekti Yapmak İçin ) FİYAT: 2650 TL Telefon Sıfırdır...
  4. K

Yardım çinden k20 pro alma

hocam cihaz geldi mi ? bende Çin'den adıracağım çin romlu olan 303 dolar global romlu olan 330 dolar aradaki 27 doları fazladan vermiyeyim diyorum bootloader kilidi kaç günde açılıyor ? çin rom ve global rom arasında donanımsal olarak(bant genişliği v.b.) fark yok değil mi ? global rom atmak çok...
  5. K

Soru Mi mix 3 global rom

Hocam nereden ulastiniz bu bilgiye nerede yazıyor 3 gün olduğu ??
  6. K

TWRP Problemi

hocam telefonun geliştirici ayarlar kışmna baktım usb hata ayıklama modu açık fakat oem kilidi açma seceneğini açamıyorum orası pasif olarak duruyor bu kısmı nasıl açarım ?
  7. K

TWRP Problemi

aynen dediğiniz gibi yaptım hocam "FAILED (command write failed (Unknown error))" diye hata verdi
  8. K

TWRP Problemi

merhaba sevgili arkadaşlar 2 gündür adb minimal ile uğraştım sonunda laptoba kurabildim fakat şimdide fastboot flash recovery kodunu yazdığımda herhangi bir işlem olmuyor aydınlatırsanız çok sevinirim twrp yükleyip telefonu rootlayacağım bu ara telefonun bootloader kilidi açıktır
  9. K

Duyuru - 4. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması (06 Ağustos 2017 Pazar)

bende geliyorum arkadaşlar listeye eklermisiniz benide
  10. K

Soru Mİ 6 您所在的IP申请次数超标 ( Başvurunuzun IP numarası aştı) çözümü

Çok çok teşekkürler hocam işte anlatım budur gayet basit anlaşılır öğretici 10 dk sonra unlock oldu diye mesaj geldi(mi 6)
  11. K

Yardım Mİ5s global stable dayken bootloader kilidini açma

hocam bu sıkıntıyı nasıl çözdün ? program sana nasıl 10 saat sonra tekrar gir dedi ?
  12. K

Yardım Mİ5s global stable dayken bootloader kilidini açma

aynı sıkıntı bendede mevcut neden böyle birşey oldu nasıl çözeriz ? ilk xiaomi telefonum ilk defa kilit açmaya çalışıyorum
  13. K

Yardım Mi.com'dan Rusya'ya Kargoyla Xiaomi Mi 6 Nasıl Alırız ?

Merhaba arkadaslar 28 nisanda telefon satisa cikiyor en ucuz mi.com dan alabiliyoruz rusyaya nasil gonderticegiz bunu direk rusyaya gondermiyor site araci site varmi bildiginiz ??
  14. K

Yardım mi.com alışveriş nasıl yapıyoruz ?

rusyada sıkıntı yok hocam 1500 € vergisiz posta limiti
  15. K

Yardım mi.com alışveriş nasıl yapıyoruz ?

hocam bu site çok pahalıymış banggood yada aliexpresten alıp rusyaya göndersem daha iyi olmazmı ? yada daha ucuza satan bir site biliyormusun ? en ucuz mi.com da ondan sonra hangisi geliyor acaba ?
Üst Alt