Kadersiz144 kullanıcısının son içeriği

1. Kadersiz144

HyperOS Hyperos 2.0 11ultra

11 ultra cihazıma hyperos 2.0 geldi daha önce yükleyenler bilgi verebilirmi gizli kamera ve yapay zeka özellikleri diyorlardı
  2. Kadersiz144

Soru bootlader kapalıyken miflashla rom yüklenir mi

ozaman çok çok dikkatli olmama gerekli kilidi kapatmamalıyım. teşekkür ederim.
  3. Kadersiz144

Soru bootlader kapalıyken miflashla rom yüklenir mi

merhaba 11 ultra cihazım güncelleme sonralarında fastboota düşüyor. sebebi nedir bulamadım. mi flasla global rom atıyorum sürekli bastan beri global, sorum şu bootlader kapanırsa fastbota düşme sonrası mi flasla yine global rom yükleyebilirmiyim
  4. Kadersiz144

Rom Xiaomi 14 Ultra EU Rom (GÜNCEL)

Robotlu değil bootlader açık diye hata veriyor sanırım oklar onu gosteriyor cihaz pasaport kayıtlı olduğu için çok zorlamak istemiyor. EFT yapmiyor. Akbankin juzdann uygulamasi hiç açılmıyor maalesef
  5. Kadersiz144

akbank eft ve juzdann uygulaması açılmadığı bilgisi aldım
  6. Kadersiz144

Sohbet Fotoğrafları Kurtarılamayacak Şekilde Silmek

Program ismi nedir 😀😀 Merhaba kullandığınız cihaz yeni bir cihaz. Ben çöken cihazıma rom yükledim hangi programı denediysem resimler geri gelmedi hangi programi kullandınız ismini paylaşın lütfen çok ihtiyacim var. Muhtemeldir ki Google yada buluta yedeklenenleri geri alıyorsunuz. Cihaza hiç...
  7. Kadersiz144

İnceleme 11 ultra hyperos güncelleme incelemesi

11 ultra bootlaader açık cihaz. Telefonumu yeniden başlattıktan sonra kendiliğinden fasboota düşmesi ve hiç açılmaması üzerine telefoncu güncelleme yapman lazım dedi ve android 14 e veda edip hyperos yükledim (zaman zaman donmalar oluyordu güncelleme istiyordu kendiliğinden gelmesini...
  8. Kadersiz144

Merhaba sormam gereken sorular var. 1 globalde banka uygulamaları hata veriyor eu romda aynı sorun varmı 2 her yeni guncellemede manuel mi yapmaliyiz cihaz otomatik yapmıyor mu
  9. Kadersiz144

Çözüldü fastboot error hatası aldım

cihaz yükleme de çok sonra açıldı hocam ilginiz için teşekkür ederim
  10. Kadersiz144

Çözüldü fastboot error hatası aldım

güncelleme yaparken error hatası verdi resim yüklüyorum sebebi nedir
  11. Kadersiz144

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

bende de aynı düşünce var banka ve whatsap bu sebeple açılmaya bilir
  12. Kadersiz144

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

bende bootlader acık ancak rootlu değil 11 ultra cihazım pasaport kayıtlı cihaz çöktü yükledim hyperos aldım ancak yüklenmiyor
  13. Kadersiz144

HyperOS resmi whatsapp hatası

telefonumun çökmesi sonucu hyperos yükledim bootlader açık. cihaza orjinal whatsap yüklüyorum giriş yapmak için resmi whatsap uygulamasına sahip olmalısınız diyor ve sms gelince numara doğrulanmadı diyor. aynı cihazda başka numaradan whatsap açabiliyorum. tamam diyorum benim nuramda sıkıntı...
  14. Kadersiz144

Yardım Resmi Olmayan WhatsApp Hatası!

çözüm alabilen varmı. başka numara açılırken kendi numaramı kabul etmiyor wp. kendi numaramı eski sürümlü wp de açabiliyorum ama çok garip bir durum
  15. Kadersiz144

Soru Format sonrası veri kurtarma

Keşke çözüm olsa garantisi yok çok program denedim bir iki resim bulsa parasoni verirdim
Üst Alt