Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba 11 ultra cihazım güncelleme sonralarında fastboota düşüyor. sebebi nedir bulamadım. mi flasla global rom atıyorum sürekli bastan beri global,
sorum şu bootlader kapanırsa fastbota düşme sonrası mi flasla yine global rom yükleyebilirmiyim
Robotlu değil bootlader açık diye hata veriyor sanırım oklar onu gosteriyor cihaz pasaport kayıtlı olduğu için çok zorlamak istemiyor. EFT yapmiyor. Akbankin juzdann uygulamasi hiç açılmıyor maalesef
Program ismi nedir 😀😀
Merhaba kullandığınız cihaz yeni bir cihaz. Ben çöken cihazıma rom yükledim hangi programı denediysem resimler geri gelmedi hangi programi kullandınız ismini paylaşın lütfen çok ihtiyacim var. Muhtemeldir ki Google yada buluta yedeklenenleri geri alıyorsunuz. Cihaza hiç...
11 ultra bootlaader açık cihaz.
Telefonumu yeniden başlattıktan sonra kendiliğinden fasboota düşmesi ve hiç açılmaması üzerine telefoncu güncelleme yapman lazım dedi ve android 14 e veda edip hyperos yükledim (zaman zaman donmalar oluyordu güncelleme istiyordu kendiliğinden gelmesini...
Merhaba sormam gereken sorular var.
1 globalde banka uygulamaları hata veriyor eu romda aynı sorun varmı
2 her yeni guncellemede manuel mi yapmaliyiz cihaz otomatik yapmıyor mu
telefonumun çökmesi sonucu hyperos yükledim bootlader açık. cihaza orjinal whatsap yüklüyorum giriş yapmak için resmi whatsap uygulamasına sahip olmalısınız diyor ve sms gelince numara doğrulanmadı diyor. aynı cihazda başka numaradan whatsap açabiliyorum. tamam diyorum benim nuramda sıkıntı...