Kadersiz144 kullanıcısının son içeriği

1. Kadersiz144

Soru Yurt dışı cihaz IMEI uzatma

Merhaba yurt dışı cihazın kullanım süresi bir ay kaldı telefoncu kapansın sonra getir acalim IMEI silinmeden işlem yapmadan aynı imei ile telefonu süresiz tek seferde uzatacaz dedi. Kafama takıldı araştırayım dedim yaptığım araştırmada yeni mi hesabı açıp kod isteyip gelen kodu giriyor ve cihaz...
  2. Kadersiz144

Soru Servis (şebeke) yok hatası (aniden gitti)

Arkadaşlar merhaba benim cihaz 11 ultra yurt dışı giriş çıkış yapıp IMEI kaydı yaptım Aralık ayında ama dün itibariyle her iki simde de şebeke gitti neden olabilir bilgisi olan varmı sim başka telefonda çalışıyor bu cihaz da çalışmıyor e devlette kayıt aktif normal görünüyor sıkıntı yok nereyi...
  3. Kadersiz144

Soru MIUI securty deprem uygulaması

Arkadaşlar güvenlik uygulamasındaki deprem bildiriminde program yüklü değil diyor bu programı nerden nasıl bulabiliriz
  4. Kadersiz144

Çözüldü MIUI 13 u indirdim yüklemek istemiyorum

Merhaba MIUI 13 u elim değdiği için otomatik indirdi güncelleme yapmak için cihazı yeniden başlat diyor ve iki saat uzatma yaptım dowlander klasöründen indirdiğim güncelleme paketini silersem güncelleme iptal olur mu yoksa cihaz sıkıntı mı yasar bilgisi olan yardım etsin
  5. Kadersiz144

Soru Xiaomi cihazımı nasıl guncellerim

Öncelikle merhaba yazdiklarim uzun gibi ancak kafamda çok soru var diye uzun oldu ve çok acemi olduğum için net cvplar alırsam çok araştırdım oto recovery filan kafam karıştı ayrıntı lazım teşekkür ederim benim cihazım mi 11 ultra MIUI 12 cihazın güncelleme ayarlarında telefonu MIUI 13 e...
  6. Kadersiz144

Rom Mi 11 ultra miu 13 rom

Arkadaşlar telefonu 12 den 13 e guncelledim dondu telefoncu 13 lerde sıkıntı var güncellemeleri geri çektiler dedi bu durumu yaşayan varmı 12.5 da kaldım. Cihaz mi 11 ultra
  7. Kadersiz144

Rom Mi 11 ultra guncelleme sonrası fastboot da kaldı

Merhaba arkadaşlar cihaz mi 11 ultra bootloader sanırım açık 12.5 global yukluydu ben cihaz üzerinden 13 e yükselttim indirdi yükledi açıldı sonra cihazı yeniden başlattım cihaz fastbootta kaldı bu durumu yaşayan varmi çözüm nedir telefoncuya geldim 13 de sıkıntı olduğunu bu hata yüzünden gelen...
  8. Kadersiz144

Yardım Xiaomi mi 11 ultra arka ekran kapanma

Merhaba benim cihaz mi 11 ultra arka ekranı açıyorum ama bir süre sonra kendiliginde pasif oluyor bu durumu yaşayan varmı ben açıyorum o kapanıyor mi 12 ve mi 13 romda da aynı sıkıntı vardı her zaman arka ekrandan yeniden aktif etmem gerekiyor acaba bilmeden bişey mi yapiorum güç tasarrufu gibi...
  9. Kadersiz144

Yardım 11 ultra pil sorunu hücre yayını

Resimde de göründüğü gibi hücre çok şarj yiyor çözüm nedir. Ne yapılabilir cihazi yeni aldım daha
  10. Kadersiz144

Yardım Imei biten telefonu kullanma

Merhaba arkadaşlar sim kartlı bir telefonu sim kartsız bir cihaza bağlama yolu varmidir ımei süresi bitti cihaz kapandı ama başka bir telefonu yönlendirip kullanmak istiyorum program yöntem vs bilen varmi
  11. Kadersiz144

Yardım Mi 11 ultra Avrupa rom mu diğer ülkelerin romu mu

Merhaba arkadaşlar cihaz mi 11 ultra alırken çin modeli global yapmışlar ancak sürüm lxm yani diğer ülkeler için bazı arkadaşlar eu yani Avrupa tam global yüklemiş hangisi daha stabil ve lxm sürümde Google play stabil değil. Eux de Google stabil mi (Netflix inmiyor mesela) umarım anlatabildim
  12. Kadersiz144

Çözüldü Xiaomi 11 ultra global bilgisi

Merhaba yeni mi 11 ultra aldım cihazın içinde işletim sistemini açarken global yazıyor ancak mi sayfasından ımei sorguladigimda global demiyor yardımcı olurmusun z resmi global mi ram yüklemeden güncelleme yapabilirmiyim (miui sürümü skamixm) tüm cihazlar böylemi 1665815938 Bu cihazda Netflix...
Üst Alt