kad kullanıcısının son içeriği

1. kad

Yardım Mi 9T Ekran Tamirinden Sonra Açılmıyor

Mi 9T telefonumun ekranı kırıldı, kırılmadan önce sorunsuzca çalışıyordu. Tamire gönderdim fakat tamirden geldiğinde telefon şarj olmuyor ve açılmıyordu. Şarja takılıyken açmaya çalıştığımda MIUI logosunu sürekli tekrar ediyor ve açılmıyor. TWRP ve fastboot ekranlarına ulaşabiliyorum. TWRP'den...
  2. kad

Çözüldü Xiaomi EU Güncellemesini Nasıl Yapabilirim?

Selamlar herkese, Yaklaşık 4 aydır Mi 9T kullanıyorum. Telefonu ilk satın aldığımda IMEI atmak amacıyla rootladım. Şu anda telefon Unlock durumda, TWRP ve Magisk yüklüler. Bootloader kilidi açık. Ve telefonumda şu anda Xiaomi EU 12.0.4 Stabil sürümü kurulu. Benim merak ettiğim konu ise...
  3. kad

Soru Play Store'dan İndirdiğim Google Camera?

Bir sorum olacak, normalde Pixel telefonlar dışında orijinal olarak Play Store'dan indirilemeyen Google Camera uygulamasına geçen gün tekrar bakayım dedim ve Play Store'da indirme butonu aktifti. Bende indir dedim ve telefona Google Camera uygulamsı yüklendi. Ekran görüntülerini ek olarak...
  4. kad

Çözüldü TWRP İşletim Sistemi Yok Hatası

Merhaba elimde Mi 9T cihazım var. Global MIUI 12'den EU'ya geçmek istiyordum. TWRP yüklü zaten. Rom'u kurmadan önce dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım sonra romu kurdum. Yeniden başlat dediğimde işletim sistemi yok dedi (ben görmedim) fakat ben hızlıca yeniden başlattım. Bayağı uzun...
Üst Alt