kad kullanıcısının son içeriği

1. kad

Yardım Mi 9T Ekran Tamirinden Sonra Açılmıyor

Bir güncelleme ekleyeyim artık TWRP ve fastboot ekranlarınada erişemiyorum sürekli boş batarya göstergesi yanıp sönüyor sanırım batarya değişimi olacak.
  2. kad

Batarya arızalı olabilir sanırım batarya değişimi yaptırırım belki düzelir. Yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı acaba? Sistemi silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum ama hangi rom ve MIUI sürümü kuruluydu hatırlamıyorum aynısını kurmasan sıkıntı olur mu?
  3. kad

Mi 9T telefonumun ekranı kırıldı, kırılmadan önce sorunsuzca çalışıyordu. Tamire gönderdim fakat tamirden geldiğinde telefon şarj olmuyor ve açılmıyordu. Şarja takılıyken açmaya çalıştığımda MIUI logosunu sürekli tekrar ediyor ve açılmıyor. TWRP ve fastboot ekranlarına ulaşabiliyorum. TWRP'den...
  4. kad

MIUI 13 XTBUI Rom - Miui 13 - Android 12

v22.6.5.0 (Özel Sürüm) bu sürümü kurup test ettim çok fazla hata ve eksik var. Kamerada Portre modu çalışmıyor bazı ayarlardan ve uygulamalardan atıyor. Son gelen sürümde düzeltilmişmidir bilmiyorum ama bu sürümde bu hatalar var tavsiye etmem.
  5. kad

Çözüldü Koskoca miui Türkiye forumundan kimse yardım etmiyor

Hala sorununuz çözülmediyse diye söylüyorum. Benzer bir sorunu yine Turkcell'de normal başka bir telefonda yaşamıştım. Arkadaşlar IMEI sorunu filan demişler belki doğrduru ama Turkcell Müşteri Hizmetleriyle görüşmenizde de fayda var. Siz arama yapabiliyor gelen aramaları alamıyorsanız operatör...
  6. kad

Soru Xiaomi 4A Giga Duvar Delme

Ben Çin, Türkiye ve Güney Kore bölgelerini test ettim ve duvar delme özelliğini göremedim maalesef. Sanırım genel olarak kaldırmışlar. Daha iyi bir menzil için openwrt yüklemeyi düşünüyorum yakında.
  7. kad

Mod Modlu Zepp/Zepp Life - All in One (Android)

Modlamayı siz kendiniz mi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer modlu versiyonu kullanırsam nabız, adım vs. veriler Xiaomi ile senkronize oluyor değil mi yani uygulamayı silsemde xiaominin sunucularına mı yükleniyor normal mi fit gibi?
  8. kad

Soru Xiaomi sistem uygulamaları Hk.

MIUI 12.5 sürümünü bugün yükledim hocam. Müzik uygulamasının arayüzünde bir değişiklik göremedim şu an. Müzik uygulamasında kullandığım sürüm: 5.2.12i
  9. kad

Satış Kılıf,Koruma,Konfor Hepsi bir arada

Mi 9T için kılıf ve ekran koruyucu fiyatı nedir acaba? Şehir dışına kargoyu alıcı mı ödüyor eğer öyleyse kaç TL?
  10. kad

Haber Xiaomi Global Kararlı Beta İçin Kayıtlara Başladı! Elinizi Çabuk Tutun

Cihazımda şu an Global rom kurulu değil ve cihazıma sonradan IMEI atıldı içerisinde bir iPhone'un IMEI'si bulunuyor. Fakat bunlara rağmen yine de başvurdum. Herhangi bir sorun olabilir mi? En fazla kabul edilmem yani herhalde. :)
  11. kad

Soru NFC ile Ödeme Yapanlar Her Seferinde Uygulamaya Giriyor mu?

Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ile aktif olarak kullanıyorum mobil temassız ödemeyi. Telefonun ekranının ve kilidinin açık olması yeterli oluyor bahsettiğim bankalar için.
  12. kad

Çözüldü Xiaomi EU Güncellemesini Nasıl Yapabilirim?

Benim ilk amacım telefonun içerisindeki verileri silmeden güncellemekti fakat o konuda başarısız oldum maalesef. Temiz kurulum yaptım ve istediğim rom şu anda kuruldu allahtan yedek aldığım için sorun olmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Şimdi root için TWRP'den Magiski kurup Dalvik ve...
  13. kad

Hangi TWRP'yi kullandığımı tam olarak bilmiyorum. Ana ekranında Team Win Recovery Project 3.3.1-12 yazıyor. Başka bilgi edinebileceğim bir yer bulmadım. Orangefox yüklememin bana ekstra önemli bir faydası olmayacaksa şimdi onunla vakit kaybetmek istemiyorum. Şimdi izlemem gereken yol...
  14. kad

İlk denemeden sonra bilgisayardan dosyaları kontrol ettiğimde tüm kişisel verilerim aynı yerinde duruyordu. Fakat şimdi ikinci kez magisk yüklemeden tekrar deneyecektim. Temizle kısmından yanlışlıkla standart temizlemeyi yaptım. (Veriyi, Önbelleği ve Dalvik) Şimdi bilgisayardan kontrol ettiğimde...
  15. kad

Nerede yanlış yaptım anlayamadım? Romu kurduktan sonra yeniden başlatmadan magiski kurdum yaptığım bu. Yanlışmıyım?
Üst Alt