Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar IMEI atılmış bir note 9s cihazım var. Telefon MIUI 12 de iken orange Fox recovery ile 12.5.5 sürümüne geçiş yapmıştım. Fakat şimdi miui 13 sürümü geldi ve buna geçmek istiyorum. Yalnız şöyle bi sıkıntı var MIUI 13 ile birlikte android 12 de geldi. Şimdi uygun guncelleme dosyasını...
Merhaba arkadaşlar Note 9s telefonum bootloader kilidi açık IMEI atılmış ve twrp yüklü. sürüm global 12.0.2.2 gibi bir şeydi twrp üzerinden 12.5.5 i yüklerken hata verdi ve yazılım çöktü telefon açılmıyor sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim
Merhaba arkadaşlar telefonumda farklı bir twrp gibi birşey var EFS yedeği almak için girdim yedekle seçeneğini seçtim. EFS yi seçtim ve yedekle dedim klasör oluşturmadığı için hata oldu diyor fotoğrafi eke koyuyorum yardım edersiniz sevinirim.
Burası üzerinden MIUI 12.5 yuklseme IMEI gider mi...
Merhaba kardeşlerim IMEI atılmış redmi Note 9s telefonum var bootlader kilidi açık.Bugun telefona MIUI 12.5.1 geldi telefoncu güncelleme rom çöker dedi ama bazı modellerde güncellese de rom cokmuyo ve IMEI gitmiyor. Mesele redmi 9c modeli. Bu telefonu güncellesem IMEI veya rom gider mi ya da bir...
Selam arkadaşlar telefonum redmi Note 9S modeli. Yurtdışı bir telefon IMEI atıldı 2 hafta önce.bl kilidi açık ve twrp yüklü mü bilmiyorum. Güç+ses yaptığımda Türkçe bir menü geliyor aşağıda twrp yükle yazıyor
Buradan güncelleme veya rom atabilirmiyim. Atarsam IMEI gider mi