KaanMutlu kullanıcısının son içeriği

1. KaanMutlu

Soru Redmi Note 8 ARM mi ARM64 mü?

Arkadaşlar selam, /e/ os üzerine GApps kuracağım fakat hangisi olduğunu tam anlamadım. Redmi Note 8 ARM mi ARM64 mü?
  2. KaanMutlu

Yardım Mi Flash Telefonu Görmüyor

Merhaba arkadaşlar, MiFlash ile rom flashlayacaktım fakat hem BootLoader hem de USB Hata Ayıklama açık olmasına rağmen görmüyor. ADB driverda kurdum. Aygıt yönetici bu şekilde.
  3. KaanMutlu

Yardım Redmi Note 8 Rom Yazdırma

Merhaba, redmi note 8 rom yazdırma için dosyaları sildim TWRP modda. Telefona rom dosyasını atabilmek için bilgisayara bağladım. Rom'u telefona sürüklediğimde çubuk dolmuyor, romu atmıyor. Ne yapmalıyım?
  4. KaanMutlu

Yardım Redmi Recovery Yardım

Merhaba az önce cihazıma TWRP kurdum. Sonra yeniden başlattım OS açıldı. TWRP'ye girmek için ses açma + power yaptığım zaman karşıma Redmi Recovery çıkıyor, nasıl TWRP açabilirim?
  5. KaanMutlu

Yardım Backup Hakkında

Merhaba, cihazımda MIUI 12 Modded kurulu idi. Sorum şu ayarlardan aldığım backup'ı MIUI 11 Global Eom'a geçinec kurabiliyormuyum?
  6. KaanMutlu

Yardım Mi Pad 4 LTE IMEI Atma

Merhaba, elimde fransadan aldığım Mi Pad 4 var. Malum ücretlerden sonra IMEI atma gereksinimi duydum. Nasıl atabilirim? Dipnot: BL kilidi açıktır, açık olarak geldi.
  7. KaanMutlu

Yardım Redmi Note 8 Yedek

Merhaba, cihazıma MIUI 12 port kuracağım şuanda miui 12 modded var mi cloud yedeği aldığımda hepsi telefona geçmiyor. Sorum şu: nasıl yedek alabilirim?
  8. KaanMutlu

IMEI

YÖNETİM TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
  9. KaanMutlu

Alış Bir Adet Brick Olmuş Fastboot Moduna Geçemeyen Cihaz Alınacak

Bir adet Brick olmuş Fastboot moduna geçemeyen cihaz alınacak, kendi yazdığım bir yazılımı test edeceğim. Model vs. farketmez. Tekliflerinizi bekliyorum.
  10. KaanMutlu

Yardım Miui 11'e dönme

Merhaba bugün cihazıma miui 12 yükledim fakat çok bug var o yüzden geri döndürmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Rom vs. Var mıdır?
  11. KaanMutlu

Yardım Telefonumun Garantisi ve BL Kilidi Hakkında

Merhaba, yaklaşık ocak ayı gibi Migrostan Xiaomi Redmi Note 8 almıştım. Cihaz Teknoeksper garantili olarak geldi. BL kilitli olarak geldi. Ben cihazıma MIUI 12 kurmak istiyorum ve mecburen BL kilidini açmam gerekiyor. Bu konu hakkında bilgi almak için Teknoeksper'i aradım fakat 10 defa aramama...
  12. KaanMutlu

Çözüldü Telefonumun Wifi'si İyi Çalışmıyor

Merhaba, geçen gün telefonu kapattım. Açtığımda Wifi bağlıydı ve çok kötü. 180p videoyu bile oynatmıyor. Wifi kısmına girince tüm wifiler 5 dk yenileyince geliyor. Lütfen yardım edin.
Üst Alt