Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba engineering mod sanırım bunlarda kısıtlı ben sıfırlayıp denedim aktif oldu meğersem sorun kendi dialer ayarlarında net ses ayarının açık olmasıymış o ayarı kapatınca evs aktif oluyor.
Arkadaşlar cihaz elimde patladı birinin dediğine göre token alıp yapılıyormuş açıkçası o kadar veremem şu anda, telefoncuya götürdüm box ile atmayı denemiş olmadı.
Haklı olduğunuz konular var tabii hatta geçen de sizinle konuştuk GT 20Pro telefonumu halen daha kurtaramadık, MTK cihazdan yanayım ama her MTK maalesef iyi değil, özellikle İnfinix, Tecno gibi fazla destek bulunmayan cihazlarda. Ben size Xiaomi bandından bahsetmiştim.
Snapdragon cihazlar bence bu devirde telefonla uğraşan birisi için alınmaz. MTK olan cihazlarda brick vs. olunca kurtarması daha kolay ondan ötürü bana kalsa MTK işlemcili cihazlara yönelin. (Dimensity öncelikli) Ama yine de soracak olursanız;
Kamerası 64 megapiksel OIS destekli 1080p 60 FPS...
Tamamdır yarım deneyip bilgilendireceğim teşekkür ederim. Gerçi şu anda üzerinde mifirm sitesinden indirdiğim zıp stable global rom var ama bunu da deneyeceğim
220333QPG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba cihazda daha önce custom rom yüklü iken rootladım arkadaşım bana bir modül yüklememi söyledi safetynet i atlatmak için bende onu yükledim onu yüklediğimden beri ne stock ne de custom romda cihazdan hiçbir şekilde ses gelmiyor bt kulaklıkta veriyor ama iki hoparorden de ses vermiyor
Eğer ki bu cihaz için twrp veyahut başka recovery olsaydı onunla yüklemenizi tavsiye ederdim, diğer arkadaşların dediği gibi mi flash tool da otomatik olarak clean and lock düğmesi olduğundan insanların çoğu cihazını brick etti. mifirm sitesinden eğer ki telefonunuzun modeline uygun zip stable...
zaten öyle yapıyorum preloader moda giriyor o kadarını biliyorum, ama kendi kendine bağlantı koparıp yeniden başlıyor.
1762150916
bakacağım teşekkür ederim.