KaanCK kullanıcısının son içeriği

1. KaanCK

Soru Poco X3 Pro Kernel Önerisi

Şuan xiaomi.eu ROM kurulu, buna uygun bir kernel önerirmisiniz?
  2. KaanCK

Yardım Telefon yavaş açılma sorunu

Telefonum ilk aldığımda gayet hızlı açılıyordu ama artık 2-3 dakikada açılmaya başladı. Neden Olabilir? Ayrıca telefon açılmayacak korkusuda var içimde nedense, O yüzden 2-3 aydır telefonu yeniden başlatmaya korkuyorum.
  3. KaanCK

Soru Pil değerlerim iyi mi?

Bundan önceki konuda fikir yada öneri vermedim. Ayrıca telefon elimde bulunuyor, bir yanlislik oldu sanırım. Neyse, Pil değerlerim sizce nasıl? 18:13 ,
  4. KaanCK

Yardım Şarj değerlerim nasıl?

Pil değerlerim sizce nasıl?
  5. KaanCK

Çözüldü Mİ tema uygulamasına nasıl duvar kağıdı eklerim?

Temalar uygulamasına nasıl kendi temami eklerim? Herkese açık yapmak istiyorum.
  6. KaanCK

Yardım Telefonu elime aldım ateş gibi

Telefon sarjdaydi elime bir aldım ateş gibiydi. Kılıf bile isinmisti o kadar. Neden olabilir? Her şey orjinal.
  7. KaanCK

İstanbul Sözleşmesinden Ayrıldık!

Ben artık yorum yapamıyorum... Eğer bu konu siyasetten kapanırsa, bu siyaset haberi değildir! Kadın haklarının Savaşıdır.
  8. KaanCK

Yardım Twrp yüklü telefona güncelleme yaparsam bootloop a dusermi

Cihazıma guncelleme geldi ama twrp ve root atılı. Sistem güncelleyici üzerinden güncelleme yaparsam bootloop a düşer mi? Sanki bir yerde öyle bir şey okumuştum
  9. KaanCK

Soru Pil Kullanım İstatistigi Normal mi?

Bana normal gibi geldi. Sizce?
  10. KaanCK

Soru Sadece BOOT Yedeği Almam Yeterli mi?

TWRP'den ROM atarken sadece boot yedeği almam yeterli mi?
  11. KaanCK

Recovery Redmi Note 8 Otomatik TWRP Yükleme Aracı - OrangeFox Eklenmiş Hali

Araç ana sahibi: By.TRabZonLu™ Ana konu: Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı Araca Orangefox eklenmiştir. TWRP'lerin yeni sürümü geldikçe güncellenecektir. Ayrıca hata varsa bildirirseniz sevinirim. :) Araç indirme linki...
  12. KaanCK

Soru Sizce Telefonum Beni 2 Yıl Götürür mü?

Selam, Note 9S kullanıcısıyım. Telefonum beni 2 yıl rahat bir şekilde götürür mü sizce? [xiaomi.eu ROM]
  13. KaanCK

Çözüldü Orangefox Recovery "unmodified partition" sorunu

Bugün Orangefox attım ama açıldığında unmodified partition demekte ve aşağıda onay tulu var sağa dolu çekilen. Bunu yapsam verilerim gidermi?
  14. KaanCK

Recovery [MIUI 12] Redmi Note 9S TWRP Yükleme Aracı - OrangeFox Eklenmiş Hali

Araç ana sahibi: By.TRabZonLu™ Ana konu: Recovery - [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı Araca Orangefox eklenmiştir. https://www.mediafire.com/file/os5mo4z77lz8w2t/TWRP-REDMI_NOTE9S-By_TRabZonLu-KaanCK.zip/file TWRP'lerin yeni sürümü geldikçe...
  15. KaanCK

Veri Kaybı Olmadan ROM Kurabilir miyim?

TWRP üzerinden veri kaybı olmadan ROM kurabilir miyim? Global'den EU ROM'a geçeceğim.
Üst Alt