Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başta bariz bi fark vardı ama sonradan göz alışınca heralde pek bi olayı kalmıyor gibi geldi bana. Hani kendine ben bu ekranı O.C. etmiştim dersen bi böyle gözüne ufaktan ana menüde hız farkı ilişiyor ama risk almaya değer mi bilmiyorum artık. İnsan daha fazlasını istiyor :D 75HZ az gelmeye...
Yedek aldığım dbto ile cihazı bu halden kurtarabilir miyim diye çabaladım ama artık deminden beri yaptığım işlemlerden sonra onun da bi şansı kalmamıştır heralde. Son olarak düzgün çalışan sorunsuz TWRP hangisi ? Bu attığın 3.12 sürümü için çünkü bi kaç tanesini deneyip 35mb olan...
O kadar farkediyorsa 3.12 ye döneyim de sonra dan garantisiz cihazda başımızı ağrıtacak bi sorun yaşamayayım diye korkuyorum yani şöyle Xiaomi bunu neden 75Hz olarak Reklamını bile yapıp piyasaya sürerdi o kafa mı karıştırıyor ?
[MOD][ROOT] Overclock your screen to 75hz refresh rate
XDA dan indirdim benim hatam heralde XDA dan indirip Mod - [Mi9T/K20] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75HZ [RooT] buradaki kurulum şekili ile kurmak oldu.
10.3.14.0 kurulu iken denedim ben ordan patladık galiba. Zaten...
EU Rom Stabil kuruluydu. TWRP flashlıyorum ama tık yok. Fastboot üzerinden veya başka bi şekilde yedek alma olmalıdır diye düşünüyorum.
EU Rom ' u fastboot veya başka bi şekilde tekrar üstüne yazabilirmiyim sistemi açmak için ?
İşin açığı uğraşmak istemediğim Global Rom MiFlash ile kurarken bir...
DBTO.img alttaki modu yaparken sistemde değişiklik yapılan dosya. Program içinden orjinal yedeğini alıp modlu olan .IMG dosyasını flashladım. Veri kayıpsız bu sorundan kurtulmaya çalışıyorum işin açığı.
Mod - [Mi9T/K20] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75HZ [RooT]
1566845520...
Selamlar herkese yine bir yedeksiz işe giriştim ve bu modu program üzerinden flashladım şuan telefon açılmıyor. TWRP giremiyorum. DBTO.img yedeğini almıştım.
TWRP tekrar fastboot modunda flashlasam sistemden silinen birşey olur mu ve TWRP açılırsa orjinal DBTO.img dosyasını tekrar flashlayıp...