Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen birisi ilgilensin çok dua ederim sabahtan beri uğraşıyorum telefon böyle kaldı. Cihazda twrp yüklü ama usb hata ayıklama kapalı. Telefonu niye böyle oldu dersek mi tooldan bl kilidini açtım ama kafam karışmıştı aynı işlemi tekrar yaptım kilit açma işlemini ondan sonra mi logoda kaldı...
şuan hala kutucu tamamen yeşilde ve saaniyeler ilerliyor bide önüme çıkmış olan mi hesap giriş sayfasını kapatıyımmı giriş yaptım az önce ona ordan bişey mi yapmam gerekiyor kapatırsam bisey olurmıki
bilmiyorum ki sabahtan beri uğraşıyorum olmadı yanlış yapmış olabilirim
suan görüntü böyle
1623707183
bootlader kilidini pc den açmıştım ama ben açılmadı zannettim tekrar işlem yaptım bide twrpden wipe factory filan yaptım ondan sonra tel mi logoda kaldı sonrada böyle oldu fastboota kalıyor
Cihazım yurtdışı global versiyon mi 10t pro. Usb hata ayıklamayı kapalı. Tel açılmıyor fastbootta kaldı. Ama twrp yüklü , mi flashdan flashboot yüklemek istedim ama hep hata veriyor en son tel test pointten edl moda aldım tekrar denedim değişik hatalar aldım acaba netten yanlış dosya mı indirdim...
hocam edl moda alırken batarya sökmemişim onu yaptım tekrar denendim sonunda kadar oldu en son çok zararlı hata diye uyarı verdi ben bl kidini açmıştım acana kapanmış olabilir mi yoksa yanlı fastboot mu yükledim
1623696699
hata böyle
niye böyle oldu anlamadım teli test pointten edl moda da aldım yanlış dosyamı indirdim netten anlamadım ama şimdide böyle hata veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
1623692781
driverleri yüklemiştim şimdi edl moda alıp yaptım dosya sonuna gelindi diye hata veriyo
Telefonum mi 10t pro yurtışı global versiyon telefonun bootloader kilidi açık twrp de yüklü çalışıyor ama usb hata ayıklama kapalı mı flastan rom ile fastboot yapmayı denedim ama yapamadim 0x40008005 hatası alıyorum mi flasda teli nasıl düzeltebilirim bi yolu yokmu