kaanas67 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Usb hata ayıklama açmayı unuttum tel mi logosunda kaldı rom veya fastboot yukleyemiyorum

Hallettim hocam çok basitmiş hep dosya hatası yüzündenmis masaüstüne klasör açıp dosyaları oraya koydum mi flash bu sefer kabul etti[/automerge]
  2. K

Soru Mi 10T Pro'ya 12.5 güncellemesi geldi mi

12.5 güncelleme mi 10 t Pro için çıktı mi
  3. K

Yardım Telefon çöktü fastboot rom atamıyorum mi flash hata veriyor

Lütfen birisi ilgilensin çok dua ederim sabahtan beri uğraşıyorum telefon böyle kaldı. Cihazda twrp yüklü ama usb hata ayıklama kapalı. Telefonu niye böyle oldu dersek mi tooldan bl kilidini açtım ama kafam karışmıştı aynı işlemi tekrar yaptım kilit açma işlemini ondan sonra mi logoda kaldı...
  4. K

Yardım Mi 10T Pro Flashboot yapamıyorum

ama benim pc teli görmüyor o dosyası tele nasıl atıcam ki
  5. K

o nasıl oluyor hiç bilgim yok twrp için rom dosyasını nereden bulucam nasıl yüklenir bilgi verebilirmisiniz
  6. K

kapatım ve şuan hala flashing diyo 1200 kusür saniyede ilerliyor inşAllah yine error demez bu kadar uzun sürmesi normal mi
  7. K

şuan hala kutucu tamamen yeşilde ve saaniyeler ilerliyor bide önüme çıkmış olan mi hesap giriş sayfasını kapatıyımmı giriş yaptım az önce ona ordan bişey mi yapmam gerekiyor kapatırsam bisey olurmıki
  8. K

hesap açılıyor 1623707390 yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. K

bilmiyorum ki sabahtan beri uğraşıyorum olmadı yanlış yapmış olabilirim suan görüntü böyle 1623707183 bootlader kilidini pc den açmıştım ama ben açılmadı zannettim tekrar işlem yaptım bide twrpden wipe factory filan yaptım ondan sonra tel mi logoda kaldı sonrada böyle oldu fastboota kalıyor
  10. K

error dedi ve sonra devam etti şuan kutucuk yeşille doluyor ama onume mi hesabı giriş yapılan yer geldi orayı girmem gerekiyor mu
  11. K

hangi sürümü yüklemeliyim yada link bulabilirseniz çok sevinirim
  12. K

Cihazım yurtdışı global versiyon mi 10t pro. Usb hata ayıklamayı kapalı. Tel açılmıyor fastbootta kaldı. Ama twrp yüklü , mi flashdan flashboot yüklemek istedim ama hep hata veriyor en son tel test pointten edl moda aldım tekrar denedim değişik hatalar aldım acaba netten yanlış dosya mı indirdim...
  13. K

Yardım Usb hata ayıklama açmayı unuttum tel mi logosunda kaldı rom veya fastboot yukleyemiyorum

hocam edl moda alırken batarya sökmemişim onu yaptım tekrar denendim sonunda kadar oldu en son çok zararlı hata diye uyarı verdi ben bl kidini açmıştım acana kapanmış olabilir mi yoksa yanlı fastboot mu yükledim 1623696699 hata böyle
  14. K

niye böyle oldu anlamadım teli test pointten edl moda da aldım yanlış dosyamı indirdim netten anlamadım ama şimdide böyle hata veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim 1623692781 driverleri yüklemiştim şimdi edl moda alıp yaptım dosya sonuna gelindi diye hata veriyo
  15. K

Telefonum mi 10t pro yurtışı global versiyon telefonun bootloader kilidi açık twrp de yüklü çalışıyor ama usb hata ayıklama kapalı mı flastan rom ile fastboot yapmayı denedim ama yapamadim 0x40008005 hatası alıyorum mi flasda teli nasıl düzeltebilirim bi yolu yokmu
Üst Alt