Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi.eu MIUI 12.5 kullanıyorum. Play store'a girdiğimde play protect sertifikası yok yazıyor. Telefonu google üzerinden kaydetmeyi de denedim yine de değişmedi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Xiaomi telefonların çoğunda widevine l1 sertifikasına sahip değil. Mi 8 lite da maalesef widevinr l3 destekliyor ve netflixi sd kalitede izletebiliyor. Normalde güvenlik ve parmak izi ayarında bulunan sertifikalar kısmından yüklenebiliyormuş fakat mi 8 lite...
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi adb ile bazı gereksiz sistem uygulamaları kaldırılabiliyor. Fakat bunlar kaldırılsa bile ram kullanımı azalmıyor ve herhangi bir akıcılık olmuyor gibi geldi bana. Sizin bu konuda düşünceleriniz neler, sistem uygulamalarını kaldırıyor musunuz?
Arkadaşlar Custom Rom arıyorsanız MMX MIUI 12.51 sürümünü tavsiye ederim. Birçok rom denedim ama hiçbirine ısınamamıştım. MMX 12.5 sürümü gerçekten güzel olmuş. Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırarak kullanıyorum. Gerçekten akıcı ve hatasız bir rom olmuş. Kullanıp kullanmamak size kalmıştır.
Ben 5.5.1 kullanıyorum. 5.6.6 ve 5.7.1 de yükledim ama herhangi bir değişiklik fark etmedim. Sistem uygulama güncelleyici 5.5.1 yüklediği için uyumlu olan sürüm budur diye 5.5.1 yükledim.
Arkadaşlar stock MIUI 12.0.0.3 içinde bulunan mi belge görüntüleyici sürümünü benimle paylaşabilir misiniz? Ben yanlışlıkla sildim onu ama diğer yüklediğim sürümler bizde gibi değildi o sürümü bulmam gerekiyor.
Arkadaşlar şuan mi 8 lite telefonda kullandığınız ve hem pil hem de performans ve akıcılık açısından iyi olan kullandığınız veya önereceğiniz bir rom var mı? MIUI 12.5 gelecek gibi durmuyor. Redmi 7A bile bugün aldı 12.5 bizde tık yok.
Merhaba arkadaşlar. Ben mesela kameradan bir fotoğraf çektiğimde o fotoğraflar bölümüne gidiyorya ben onu ordan albüme taşıyorum fakat galeride fotoğraf doğru albümde görünmesine rağmen dosya yöneticisine girdiğimde ikinci bir mıuı klasörü oluştuğunu ve fotoğrafların onun içinde aynı albüm...