Junate kullanıcısının son içeriği

1. J

Rom Mi Mix 2 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Güncellemeden önce de vardı bende ama miui 10 ile mi başladı onu hatırlamıyorum, çok sık olan bişey değil ama sinek mide bulandırır işte Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. J

Ben yükledim biraz daha düzeldi ama telefon açılırken ve bazen de kamera açıkken kısa süreli cızırtı sesi geliyor o kesilmedi Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. J

Yardım Mi Mix 2 Kamera Sorunu

Ayarlara baktın mı? Bir de foto çekerken whatsapp filan coşmuyordu di mi:) Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. J

Yardım Mi Mix 2 Kamera Sorunu

Bende o kadar kötü değil o foto el titreyerek çekilmiş gibi sanki Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. J

Merhaba ek ayarlar kısmında yer alıyor Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. J

Arkadaşlar miui 10 yükledikten sonra telefona enterprise mode diye bişey geldi 2 seçenek var biri activate diğeri o modun ne olduğunu anlatıyor lakin çince. Yabancı forumlarda da bilgi yok sizde bilen var mı. Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. J

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Merhabalar beni de ekleyebilirsiniz :) Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt