joker66 kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım android auto eklentisi

slm forum redmi 5 plus telefonum android 8.1 mui yüklü aracımda android auto car play var ve bu araçlar android 10 ve üzerindeki işletim sistemini destekliyor bende telefonuma nusantara wings android 12 olan sürümünü yükledim telefon gayet güzel çalışıyor hiç bir sorun görmedim 3 gündür...
  2. J

Soru donma sorunu

slm forum cihazım mui 12 ilk sürümleri yüklüyken pek sorun yoktu taki kararı 12.5 sürümü çıktı sorunlar başladı yada ben o zaman fark ettim .Telefon normal kullanımda sorun yapmıyor ancak bazen telefon boştayken bir çağrı gelse telefon durduk yere kilitlenip donuyor hiç bir şekilde işlm...
  3. J

Yardım orjinal roma dönme

slm forum telefonumda root kilidi açık android 13 arrowos yüklü telefonu orjinal mui sürüm yazılımına nasıl yükleyebilirim 2 yıldır rootlu custom romla devam ediyorum şu anda hangi orjinal sürümü var bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  4. J

Yardım format hatası

slm forum note 8 telefonuma android 11+12 sürümleri gelmeyince rootlayıp önce pixelexperience 12 romunu attım gayet güzel çalışıyordu sadece vodafone şebekelerinde sorun çıkardı onu silip araştırıken arrowos diye bir rom buldum onu yükledim gayet hızlı ve güzel fakat sorun şu telefon rot atarken...
  5. J

Yardım rom sonrası şebeke sorunu

Slm forum cep telefonuma android 12 tabanlı pixelexperience yükledim her şeyi çok güzel çalışıyor hiç hata yok tek sorunumuz su .Turkcell..ttelekom hatlarını aradığımda arama sesi var yani karşı taraf mesgulmu normalmi biliyorum.lakin Vodafone hatlı bir numarayı aramak istediğimde karşı tarafın...
  6. J

Yardım android auto

slm forum telefonum global android 8,1 yüklü aracımda car play var navigasyon+ekran yansıtma için android 11 ve üzeri destek var telefonuma stabil android auto olan hangi romu yüklemeliyim teşkler
  7. J

Yardım android auto

slm forum şans eseri burayı gördüm bir sorunum var 3 adet xiaomi telefonum var (android 8+10+11) yüklüler hyundai aracomda car otoplay var android 8+10 yüklü telefonlarla bağlantı yapıp ekran yansıtamıyorum sadece 11 yüklü cep telefonunda kendiliğinden gelen autoplay çalışıyor ..araçta giderken...
  8. J

Soru android auto hatası

slm forum redmi 5 plus telefonum mui global 11.0.2.1 (android 8.1.0) yüklü hyundai aracımda car oto play var android 12 de aktif hale gelen android auto destekliyor fakat telefonum android 8 yüklü telefonumda kullanamıyorum ..redmi note 9s diğer telefonum android 11 yüklü onda rahat çalışıyor...
  9. J

Yardım tvye bağlanma

tv ve telefon aynı ağda bağlı all screen özelliği ile telefon hafızasındaki resim ve videoları rahatlıkla tvye aktarıyorum ancak ekran görüntüsü dediğiz olayı yok ayrıca b.trabzonlu arkadaşın bahsettiği kablosuz bağlantı bölümünü seçince o kısımda tvyi seçeceğim bir ikon yada ayar yok
  10. J

Yardım tvye bağlanma

o bölümde kablosuz ekranı aktifleştirdim ancak telf ekranını tvye aktaracak bir program yok
  11. J

Yardım tvye bağlanma

slm forum redmin5plus telefonumda izlediğim bir videoyu tvye aktarmak istiyorum tvde ALL screen modu var butada telefon hafızamdaki kayıtlı videolar yada resileri gösteriyor ancak canlı olarak izlediğim bir yayını aktaramıyorum xiaomi a1 telefonda yayınla tlf ekranı tvde görünüyor ekran...
  12. J

Soru günceleme haberi

:)) inşallah öyle olur daha alalı 2 ay olmadı gayet stabil ve hızlı şimdilik tek eksiğimiz kamera odaklama sorunu başka bir meselesi yok !!!
  13. J

Soru günceleme haberi

slm mi5 plus kullanıcıları 2 gündür teknoloji forumlarında xiaominin 5-6 telefon modeline günceleme yi kestiği duyuruldu ( mi5) olarak yazıldı bu bizim cihazları kapsıyormu bilgisi olan varmı =ayrıca kamera odaklama sorunu var android pie güncelemesinde kameranın daha stabil olacağı...
  14. J

Rehber Night Sight kamera modu

bu cihazın gördüğüm tek eksiği kamera optik odaklama olmaması gibi çekim yaparken elimiz titrediginde çekim bozuluyor bunun alternatif bir yazılımı varmı bilemiyorum
  15. J

Rehber Night Sight kamera modu

Xiaomi Mi 5s Forum on XDA Developers burada xiaomi için kamera ve ayarlarını anlatıyor pek anlamam ustalar fırsat olup bir bakarsa nasıl bir şeydir
Üst Alt