jitterprosu kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım xiaomi 13 root var ama çalışmıyor

bir kaç sat önce cihazımın kilidini açtım ve cihazımı magisk ile twrp aracılığı ile rootladım ama root etmiş olama rağmen hiç bir şekilde herhangi bir rootlu tarayıcı kullanarak sistemde değişiklik yapamıyorum ( gereksiz uygulamaları silmeye çalıştım ) . sorunu çözmek için magiski kaldırıp...
  2. J

Yardım Arkadaşla cihaz bootloop'da sıkıştı

Redmi nite 11 pro ( Viva) var elimde . Cihaza mi flash ile stok rom atmaya çalıştım . Mi flash succes yazdı ama cihaz bootloop'da girdi . Bir kaç kez daha denedim ama hala aynı . Sifirlamayi da denedim .SP flash tool crack versiyon atmayı denedim ama PC cihazı gormuyor . Daha doğrusu görüyor ama...
  3. J

Yardım güncelleme veya sıfırlama sonrası bl süresi uzar mı

arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar xiaomiye dönüm ama bayağı bir şey unutmuşum . şimdi xiaomi 13 cihazımda bl kilidini açacağım . miui 14 , and 13 üzerindeyim . telefonu sıfırlasam veya güncellesem bl kilidi açma sürem uzar mı :)
  4. J

Soru Gencolar sizce aranıza hangi cihazla dönmeliyim

Canlarım hepinize iyi akşamlar . Ben yaklaşık 2 yıl önce aranızdan ayrıldım ve şimdi tekrar aranıza dönemyi düşünüyorum . Aklımda xiaomi 13 vs 13t pro var . benim için 3 önemli kriter var : 1)performans , xiaomi 13t pro'nun çerçevesi plastikmiş o yüzden biraz korktum 2)kamera ( ama galiba...
  5. J

Soru Nand Erase + Repartitions + PIT Dosyası

arkadaşlar odin üzerinde nand erase + repartitions + PIT dosyasını aynı anda seçersem ve romu öyle flashlarsam imei gider mi ? bir bilgisi olan var mı ?
  6. J

Yardım telefon anakart tamiri sonucu eskisi gibi çalışır mı ?

benim oneplus 8 prom var ve anakartında sorun var işlemci , ufs ve ram değişecek değişimi bittikten sonra telefon eskisi gibi çalışır mı ?
  7. J

Soru sayın forum tamircileri hard bricki ne kadara yaparsınız

sayın forum tamircileri ; cihazımı pc görmüyor , edl moda alamıyorum , cihazda hiç bir tepki yok , internette hard brick olduğu yazıyor eğer öyleyse ne kadar yaparsınız ( cihaz oneplus 8 pro , bu cihazda edl koruması yok yani edl modda para vermeden rom atılabilir )
  8. J

Yardım telefonda hiç bir tepki veya yanıt yok

arkadaşlar oneplus 8 pro cihazımda hiç bir şekilde yanıt yok , edl modda da görmüyor , bilgisayara takınca tık yok . sizce ne yapmalıyım İnşAllah hard brick olmuştur çünkü anakart yanma ihtimali de var yardım edebilir misiniz ?
  9. J

Yardım OnePlus 8pro patmak izi eklenmeme hatası

arkadaşlar bir türlü çözemedim yardım eder misiniz sorun persisrten kaynaklıymış ve eski persist gerekiyormuş ancak ben bunu bilmediğim için direk persist hatalı diyip persisti yeniden yazmıştım bu yzden şu an hiç bir şekilde düzeltemiyorum . acaba 8 pro kullanan bve IN2020 kod adına sahip biri...
  10. J

Yardım oppo da edl koruma var mı

arkadaşlar oneplus ta edl koruma yok dolayısıyla edl mod üzerinden rom atabiliyorum . Peki aynı şirket çatısı altında olan Oppo'da da durum böyle mi ? yardımcı olursanızçok sevinirim teşekkür ederim
  11. J

Yardım wechat hesabı açacamda hesabımı etkinleştirecek olan var mı

arkadaşlar wechat hesabı açacam acaba aranızda hesabımı etkinleştirebilecek olan bir güzel insan var mıdır :D 1642310910 Kimsede yok mu ?
  12. J

Çözüldü madalya alma

her madalyanı bir konusuvar mı bilmediğim buraya yazıyorum : mi 9 , mi 9 t , redmi note 9s , redmi note 10 pro max , mi 10 , oneplus 8 pro , asus rog phone 5 modellerini kullandım ve oneplus ile rog phone aktif olarak kullanmaktayım ayrıca deli sayıda rom atıp denedim ve bir sürü yol ve şey...
  13. J

Çözüldü TWRP slot a / b olayı nedir

op 8 pro var cihazda slot a/b diye bir şey var nedir bu yani bir ciahzın iki farklı hagızası gibir bir şey mi veya windowstaki başka bir oturum mu , bazen magisk yüklerken a slotuna yüklüyor yazıyor istersen b slotuna da yükleyebiliyorum ama nedir bu a / b slot olayı ?
  14. J

Yardım oneplus 8 pro edl moda alamıyorum

her seferinda fastboot moda laıyo sorun şu ki fastbootda da nasıl rom atılacağını bilmiyorum sadece edl de atmayı biliyorum ama edl moda da alınmıyor rom atamıyorum 1639595433 tama arkadaşlar sorun çözüldü kusura bakmayın yeni geçtim bu cihaza öğrenmeye çalışıyorum ama çok sorun yaşıyorum XD
  15. J

Yardım op8 pro color os root atma

arkadaşlar oneplus 8 pro cihazına color os 11 romunda root atamıyorm bir şekilde twrp atıpı root kuruyorum hata veriyor telefon açılmıyor nasıl root atacam ben bu cihaza
Üst Alt