Jinzo kullanıcısının son içeriği

1. J

Soru Mi 9 se miui 12 eu rom tavsiyesi

Arkadaşlar bu telefona yeni geçtim stabil sorunsuz akıcı bir eu rom arıyorum. Arayüz kasma sorunları yaşamak istemiyorum hangi versiyonlarda bu durum geçerli bilmiyorum açıkçası. Gerekirse miui 11 de kullanabilirim. Akıcı eu stabil tavsiyelerinizi bekliyorum. Eu dışında tavsiyelerede açığım.
  2. J

Soru Miui 12 Eu rom Viper4 Nasıl Kurulur ?

Arkadaşlar miui 11 de magisk üzerinden indirip kurduğum zaman sıkıntısız kullanıyordum fakat miui 12 de çalışmıyor. Nasıl kurabilirim viper4fx i ?
  3. J

Yardım Note 9 PRO Mobil Veri Sorunu

Arkadaşlar bir süredir mobil verim çok dengesiz çalışıyor. Wifiyi kapatıp veriye geçiyorum internet gelmiyor kapatıp açıyorum üç eş sefer bazen geliyor bazen gelmiyor. Bazen geldiğinde çok yavaş oluyor. Miui12 eu rom yüklüydü bu sıkıntıdan sonra miui11 eu roma döndüm lakin fayda etmedi. Bu...
  4. J

Soru REDMİ NOTE 7 BL KAPATMA

Merhaba arkadaşlar ben telefonun bl kilidini açıp rom atarak kullandım uzun bir süre. Şimdi telefonu satacağım için avrupa rom yükleyip bl kilidini kapatmak istiyorum. Biraz bakındım lakin telefonu brick edenlere rastladığım için konu açmak istedim. Bu işlemi düzgün bir şekilde nasıl yapa bilirim ?
  5. J

Soru RN7 Netflix L1 Yapma

Arkadaşlar merhaba rom,kernel işlerine girdikten sonra birtakım sorunlar ardından persist atmak zorunda kaldım. O zamanlar persistin Netflix görüntü kalitesini etkileyebileceğine dair hiçbir fikrim yoktu. Şuanda SD görüntü kalitesinde izleyebiliyorum sadece L3 sertfikasi ile. HD izlemenin yada...
  6. J

Rehber Redmi Note 7 Underclock Rehberi

Merhaba arkadaşlar size rehber niteliğinde bildiğim ve test ettiğim bazı bilgileri paylaşacağım. Bu işlem telefonunuzdan ufak bir performans kaybederek sıcaklıkta düşüşe yol açıyor ve ani takılmalar gibi sorunların önüne geçerek stabil oyun performansını daha uzun süre korumanızı sağlıyor...
  7. J

Yardım Androidi başlatmak için şifre giriniz sorunu

Arkadaşlar telefonumda Masik X 9.4 rom yüklü. Bugün magisk managerden magisk sürümünü güncelledim ve yeniden başlattım. Hiçbir sorun olmadı fakat az önce telefonu yeniden başlattıktan sonra androidi başlatmak için şifre giriniz diyor. Bu problemi nasıl çözebilirim.Romu yeni kurmadım 2-3 gün oldu...
  8. J

Soru RN7 En Performanslı Rom Önerisi

Merhaba arkadaşlar pubg için en performanslı rom önerisi bekliyorum. Denemiş test etmiş veya performansına güvenip onerebileceginiz romları bekliyorum. Şuanda mi room 9.11.14 yükü.
  9. J

Yardım xiaomitool v2 ile twrp kurdum şifre istiyor

Arkadaşlar xiaomitool v2 ile cihazı unlock yaptım. Aynı uygulamadan twrp kurmak istedim ve başarıyla kuruldum fakat cihaz açıldıgında şifre istiyor yardımlarnızı bekliyorum.
  10. J

Soru Bilgisayar olmadan rom yükleyebilir miyim ?

Arkadaşlar telefonumun performans ve batarya sorunları yüzünden rom değiştirmek istiyorum ama sehirdisinda okuduğum için bilgisayar yok yanımda. Aklımda suanlik miRoom var. Bilgisayar olmadan rom atabilirmiyim ?
  11. J

Yardım Miui Yeni Güncelleme Reklam Sorunu

Aynı sorun bende de var. Cihazım note 7. Durum iyice saçma bir hal almaya başladı, youtubede video izlerken bir anda tarayıcı açılıyor ve reklam çıkıyor, chromda kendi kendine yeni sayfa açılıp tam ekran reklam çıkıyor, pubg oynarken bir anda tam ekran reklam çıkıyor bu nasıl iştir yahu. Bu...
  12. J

Yardım Miui 11 güncellemesinden sonra reklam sorunu

Arkadaşlar normalde telefonun uygulama ayarlarından teker teker reklamları kapatmıştım ama MIUI 11 e guncelledikten sonra absürt absürt yerlerde reklamlar çıkmaya ve telefonu kastirmaya başladı. Temalar uygulamasına girerken reklam çıkıyor artık önceden çıkmıyordu. Bazen de oyun oynarken bir...
  13. J

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Yaklaşık 2 saat önce güncelleme geldi ve 1 saat önce indirmeyi başlattım. Şuanda güncellemeyi kurmuş bulunmaktayım. Telefon redmi note 7
  14. J

Yardım Redmi Note 7 Pubg ısınma ve kasma sorunu

Onu biliyorum hocam bende mate 20 lite vardı dokunmatiğinde sorun vardı sattım o yüzden ama o cihazda bile neredeyse redmi note 7 den daha iyi performans alıyordum oyun konusunda. Kaldı ki testlerden incelemelerden gördüğüm kadarıyla redmi note 7 daha başarılı performans anlamında.
  15. J

Yardım Redmi Note 7 Pubg ısınma ve kasma sorunu

Rootla ne alakası var anlamadım ama gfx tool olmadan 60 fps yapamıyorum. Oyuna ilk girdiğimde dengeli ve orta grafik ayarlarına atıyor en fazla 30 fps yapabiliyorum oyun içinden. Gfx tool kullanma sebebim bu.
Üst Alt