Jhin kullanıcısının son içeriği

1. Jhin

Rom Hangi rom kurmaliyim

Kolay gelsin herkese şu an hali hazırda xiaomi.eu stabil 12.0.3 kullanıyorum ama oyunlarda olsun normal kullanımda olsun takılmalar ve donmalar hissediyorum ve rom değiştirmek istiyorum şu an için niye 7 için en iyi rom nedir aklımda xiaomi.eu beta ve razeros var sizin önereceğiniz stabil kasma...
  2. Jhin

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

hayir güncelleme kontrol et diyoruz ya ordan ki ntrol etttigimde gelmiş olduğunu gördüm
  3. Jhin

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Aynen çözülmüş üstte bildirimleri silene kadar gözükmeye devam ediyor kaybolmuyor
  4. Jhin

Yok herhangi bi beta tester değilim otadan kontrol ediyim dedim düştü guncelleme
  5. Jhin

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Yok değilim beta tester sabah kalkınca otadan kontrol ediyim dedim güncelleme düştü direk
  6. Jhin

Aynen otadan sabah kalktım bı güncelleme varmı diye kontrol ediyim dedim tak diye geldi güncelleme sağol darısı sizlerin başına
  7. Jhin

benim niye 7 bu sabah 10 buçuk civarında kontrol ettiğimde geldigini gordum
  8. Jhin

Bu sabah redmi not 7 ye güncelleme geldi
  9. Jhin

Az önce telegram grubundan global geldi diye böyle bir mesaj geldi niye 7 icin
  10. Jhin

az önce telegramdan gelen niye 7 için mesaj
  11. Jhin

Herkes ota denemeye gitti herhalde güncelleme almak için bende bakıyorum ama daha uygun güncelleme yok diyor
  12. Jhin

Millete otadan gelmeye başlamış bile bence biraz bekle gelir herhalde
  13. Jhin

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
  14. Jhin

Video [Canlı] MIUI 11 ve Mi Mix Alpha Tanıtım Etkinliği

Miui 11ne zaman dağıtılmaya başlanır acaba
Üst Alt