jettthasan kullanıcısının son içeriği

1. J

Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

Merhaba, tekrar buraya yazdım. bu telefona birçok uygulama yükleyerek; fermata auto kurup, android auto ile araç ekranına veri ve uygulama çalıştırmak için type-c to type-c kablo hem telefona hem android auto ya en uyumlu olanını marka vs. kullanmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşım...
  2. J

Root işine tam hakim değilim, maille izin al vs. gibi uğraşmak da istemem açıkçası. Root izni olmazsa ne olur? rootlu olursa ne olur onu da araştırmam gerekir ki normal huzurlu bir durumda iken karmakarışık(bana göre) işlere girip telefonu brick falan ya da farklı bir sıkıntıya sokmak istemem...
  3. J

Geri dönüş için teşekkür ederim. O zaman sizin bilgileriniz doğrultusunda hiç birşey yapmamak daha mantıklı gibi geldi. Cihaz rootsuz 14.01 den 13.05 Endonazya ya geçişte ne gibi artılar eksiler olabilir onu bir inceleyim. Teşekkür ederim.
  4. J

Merhaba, yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. POCO X3 PRO sıfır almıştım zamanında. MIUI GLOBAL 14.01 yüklü kendi güncellemesi, android 13 var en son. Sıkıntı şu; android auto bağlantısında(hemen her telefon ısınabilir) çabuk ısınıyor, en önemlisi de whatsapp görüntülü konuşmalarda 5 dk...
  5. J

Mod Çin Cihazlarda Android Auto

Programınızı indirelim ama örnek: huawei matepad tablet var ve android auto son sürümleri kabul etmiyor, 6-7-8-9-10 ları kurulsa da playstore uyarısı veriyor oysa google microG ve tüm servisler kurulu play store dahil tüm izinler verili ve çalışıyor ama son sürüm 15 atuto yüklendiğinde...
Üst Alt