jettthasan kullanıcısının son içeriği

1. J

Rom bootloader+root+rom+android auto

Teşekkür ederim crdroid kullandım arzu ettiğim olmadı sonra pixel experiens kullandım tüm ayarlar oldu biraz playproject falan zorladı ama tamamen işer yarar bir rom.
  2. J

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Teşekkürler üstad. Yapay zeka crdroid android 14 üzerinden hep örnek verdi. Android 14 kullanan crdroid sürümü kurmak mantıklı gibi ozaman. pixel os da var ama poco x3 pro için artık güncelleme almıyormuş. Evoletion x ve lineageos gibileride sıralamış ama pixel os android google üzerinden...
  3. J

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Merhaba, bir konu açmıştım ama yazan olmadı mümkünse buradan bir yardım alabilir miyim? poco x3pro telefonum var atıl. Bootloader yarın açılacak, sonrasında isteğim; telefonda ki tüm kurduğum çeşitli uygulamaları araç ekranında çalıştırmak. Şuan rootsuz ve bootloader kilidi açılmadan spigen...
  4. J

Tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olacak olursa durum günceldir.
  5. J

Geri dönüş için teşekkür ederim, umarım farklı bilgisi olan arkadaşlardan da veriler gelir.
  6. J

Merhaba arkadaşlar. Forumu inceledim, bazı yerlerde yazı da yazdım. Doğal olarak burada yeni konu ile isteğimi anlatayım dedim. Yapay zekaya sordum: poco x3 pro içi bootloader kilit açıp root vs. yaptıktan sonra telefonda ki android auto ve uygulamaları otomobil ekranında kullanmak için en iyi...
  7. J

Rom a15 PixelOs Unofficial - Poco X3 Pro

Üstad bu romu poco x3 pro için kullanmak istiyorum. Amacım telefon olarak değil android auto ve telefonda ki uygulamaları screen mirror vs. ile araç ekranında kullanmak. Telefonum bootloader kapalı ve teknik olarak isimlerini bilsem de hiçbir şekilde bootloader açma-rom atma işi yapmadım...
  8. J

Sohbet 2026'da Poco X3 Pro

Merhaba, tekrar buraya yazdım. bu telefona birçok uygulama yükleyerek; fermata auto kurup, android auto ile araç ekranına veri ve uygulama çalıştırmak için type-c to type-c kablo hem telefona hem android auto ya en uyumlu olanını marka vs. kullanmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşım...
  9. J

Root işine tam hakim değilim, maille izin al vs. gibi uğraşmak da istemem açıkçası. Root izni olmazsa ne olur? rootlu olursa ne olur onu da araştırmam gerekir ki normal huzurlu bir durumda iken karmakarışık(bana göre) işlere girip telefonu brick falan ya da farklı bir sıkıntıya sokmak istemem...
  10. J

Geri dönüş için teşekkür ederim. O zaman sizin bilgileriniz doğrultusunda hiç birşey yapmamak daha mantıklı gibi geldi. Cihaz rootsuz 14.01 den 13.05 Endonazya ya geçişte ne gibi artılar eksiler olabilir onu bir inceleyim. Teşekkür ederim.
  11. J

Merhaba, yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. POCO X3 PRO sıfır almıştım zamanında. MIUI GLOBAL 14.01 yüklü kendi güncellemesi, android 13 var en son. Sıkıntı şu; android auto bağlantısında(hemen her telefon ısınabilir) çabuk ısınıyor, en önemlisi de whatsapp görüntülü konuşmalarda 5 dk...
  12. J

Mod Çin Cihazlarda Android Auto

Programınızı indirelim ama örnek: huawei matepad tablet var ve android auto son sürümleri kabul etmiyor, 6-7-8-9-10 ları kurulsa da playstore uyarısı veriyor oysa google microG ve tüm servisler kurulu play store dahil tüm izinler verili ve çalışıyor ama son sürüm 15 atuto yüklendiğinde...
Üst Alt