Rom bootloader+root+rom+android auto

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
3
Merhaba arkadaşlar.
Forumu inceledim, bazı yerlerde yazı da yazdım. Doğal olarak burada yeni konu ile isteğimi anlatayım dedim.
Yapay zekaya sordum: poco x3 pro içi bootloader kilit açıp root vs. yaptıktan sonra telefonda ki android auto ve uygulamaları otomobil ekranında kullanmak için en iyi rom vs. hangisidir?
Cevaplar sürekli farklılık gösterdi; pixelos-lineagaos-cdroid vs. gibi artılarını eksilerini yazıyor vs.
Telefona önce bootloader kilidini açacağım sonra rootlu veya rootsuz olarak telefona kuracağım android auto-çeşitli uygulamaları otomobil ekranında sorunsuz kullanmak.
Telefon atıl durumda olan bir telefon olduğundan; güvenlik vs sorunu olmadan kullanabilirim. pixel os bu telefon için artık güncelleme yapmıyor vs.
cdroid9 önerisi var android 13 üzerinden vs.
Tecrübe edinmiş arkadaşlardan; en sorunsuz ve android auto ile sıkıntı yaratmadan kullanılabilecek bug-playstore vs. sıkıntısı olmayan bir yapı sistemi öneriniz olursa buna bootloader işlemleri sonrasında başlamak istiyorum.
Yalnızca bu işler için kullanılacak; banka-oyun vs. gibi işlemler olmayacak.
Önerileriniz ve sırası ile yapmam gerekenleri paylaşabilirseniz memnun olurum.
Teşekkürler

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
En iyisi eu romdur cihaza uyumlu var mıdır bilmiyorum ama kontrol edin hocam boot kilidi konusunda hiç bir fikrim yok başvuru kilit açma isteği olmadan açma yöntemi var cihazınızı kapsıyor mu onuda bilmiyorum

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
3
Geri dönüş için teşekkür ederim, umarım farklı bilgisi olan arkadaşlardan da veriler gelir.

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
3
Tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olacak olursa durum günceldir.

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
3
Teşekkür ederim crdroid kullandım arzu ettiğim olmadı sonra pixel experiens kullandım tüm ayarlar oldu biraz playproject falan zorladı ama tamamen işer yarar bir rom.

rhesosella

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
8
Teşekkür ederim crdroid kullandım arzu ettiğim olmadı sonra pixel experiens kullandım tüm ayarlar oldu biraz playproject falan zorladı ama tamamen işer yarar bir rom.
rica ederim hocam pixel exp candır

Üst Alt