jeofoking kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım Mi 11 ultra kendiliğinden Hz düşürme

Merhabalar telefonuma 23.1.3 miui14 eu rom yüklü bir kaç gündür telefonu normal kullanımda 120 Hz kullanıyorum ara sıra kendiliginden 60 hzye düşüyor ekran ayarlara baktığımda hala 120 de gözüküyor ve kendi kendine düzeliyor belli bir müddet sonra acaba rom hatasimidir yada herhangi bir çözümü...
  2. J

Yardım Menü geçisleri ?

Öncelikle herkese merhabalar Cihaz: mi 9t pro Rom: miroom 11.0.8 stabil Şimdiye kadar hangi romu denediysem mmx, eu, miroom, global, revos bu romların beta stabil her sürümünü kullandım neredeyse ve hepsinde menü geçişlerinde özellikle gündüzleri parlaklık açıkken sağ sola kaydirınca titreme...
  3. J

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Plakadan kastınız IMEI mi
  4. J

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Bende 2800 e almıştım bir buçuk ay önce kazık yemişim demekki :D
  5. J

Yardım Mi9 3 4 saat ekran süresi

Normal değil gibi hücresel verinin yüzdesi kaç
  6. J

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Hocam bu eea global rom k20 pro olarak gözükmemesi lazım
  7. J

Soru MIUI 11Güncellemesi ile gelen sorun.

Bu sorun android 10 tabanlı mi 9 ve mi9t pro cihazlarda mevcut
  8. J

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

Android 10 ve yeniden başlat yapınca bootloopa düşmüyor
  9. J

Doğrudur hocam uzun zamandır eu rom kullanmiyorum
  10. J

Aynen hocam bu Türkçe sorunu android 10 dan kaynaklanıyor muhtemelen miui 11 android 9 güncellemesi alan cihazlarda bu Türkçe sıkıntısı yoksa android 10 bir problem yaratıyor demektir, eu ve miroom da sertifika l3 muhtemelen çin tabanlı olduklarından , magiskden drm l1 patch modulude yükledim...
  11. J

Hocam elinize sağlık, şu an bu romu kullanıyorum l3 sertifikası ve kameradan galeriye geçiş dışında herhangi bir sıkıntısı yok gayet performanslı hatta volte ve wifi için bile ekstra ayara gerek yok kendiliginden açık geliyor romda
  12. J

Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

romu kurdum şimdilik beğendim ama bir türlü volteyle vowiyi çalıştıramadım bu romda yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Üst Alt