Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kolay gelsin.S10T Robot süpürge Ana fırça dönmediğinden dolayı tozları fırçada topluyor.Teknik servise gitti geldi.Cihaz ithalatçı garantili.Tekrar aynı sorun devam ediyor.Aldigimiz günden beri sıkıntı yaşadık.Yardim edecek arkadaşlar.Cevaplarinizi bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar.Cihazim Redmi Note 7 Google Play Store Güncelleme geldiğinde kilit ekranında görünmüyor.Tum ayarlamaları yaptığım halde bildirimler gelmiyor.Mecbur manuel olarak girip güncelliyorum.Ayni Sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
Yardımcı olacak arkadaşlar yardımlarınızı...
Merhaba arkadaşlar.Cihazim Redmi Note 7.Mi 12 ye güncelledim.Guncellemeden öncede Google Play Store Güncellenme bildirimi gelmiyordu.Play Store girip güncellemeleri kendim öyle görüyorum.Kilit ekranı bildirimleri ve diğer bildirimler açık lakin kilit ekranına güncelleme bildirimi gelmiyor.Mi 12...
Merhaba arkadaşlar.Redmi Note 7 için Afaddan gelen bilgilendirme mesajları ayarı nasıl yapılır.Ben yapamadım.Detayli bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler iyi forumlar.
Selam arkadaşlar.Youtube Vanced kullanıyorum.Youtube Vanced manager ile kurulum yapıp Microg aktif edip sorunsuz kullanmaya başlamıştım.Kurulum yaparken Miu optimizasyonu kapatın diye bir uyarı gelmişti.Bende kapatıp kurulumu öyle yapmak zorunda kaldım.Sonra Telefon tüm rehber ayarları...
Selam arkadaşlar.Malumunuz Pubg mobile hileden geçilmiyor.Yaklasik bir aydır günde 5 maç atıyorum.Ve bes maçın üçü hile.Pubg mobile yetkililerine e mail attım oyun içi hileleri defalarca bildirdim.Ama değişen birşey yok.Bu hileleri daha etkili nasıl banlatabiliriz.Yada Pubg mobile tarzinda...
Merhaba arkadaşlar.Forumda daha önce konu açıldı mı bilmiyorum.Redmi Note 7 format atmak zorunda kaldim.Bazi uygulaması Duo,Play filmler gibi uygulamaları devre dışı bırakamıyorum.Rootsuz kaldirma şansım var midir.Daha önce kaldırdım nasıl yapmistim hatırlamıyorum...
Selam arkadaşlar.Cihazim Redmi Note 7.Pubg 2 haftadır oynanacak gibi değil.Donma kasma yapıyor.Havalar sıcak ondan mı oluyor diyecem Aksam serin olduğunda yine donuyor.Benimle aynı sıkıntıyi yaşayan var midir.Cunku bu cihazla bir sezon oynadım donma kasma olmuyordu.Goruslerinizi yazarsanız...
Merhabalar Arkadaşlar;
Cihazım Redmi Note 7.Pubg mobile yaklaşık 1 senedir oynuyorum.Cihazda bu güne kadar donma kasma yasamadim.Lakin 4-5 gündür oyun kasıyor yada donuyor.Hilelere hep denk geliyordum.Asıl sormak istediğim Hileci bir kişi oyununun geneline etki edebilir mi oyunda kasma yaptirir...
Arkadaşlar merhabalar.Malum Turknet 75.99 TL tarifeyi 85 TL çıkardı.Geceli daha bir ay olmadi.Sozlesme var elimizde 75.99.Ayrica eve 20 güne anca baglattim.Cektigimiz çile de cabasi.30 MB kadar hız aliyorum.Bu anı zam hiç olmadi.Dusuncelerinizi alayım arkadaslar.Simdiden Teşekkürler...
Merhaba Mi forum değerli üyeleri.Eve İnternet cektirecem.Daha önce komsumuzdan kullanıyordum ortak;onlar taşınınca mecbur internet şart oldu.Uygun tarifeler var mı yada hangisini önerirsiniz.Yardimlarinizi bekliyorum.
Merhaba Mi forum değerli üyeleri.Cektigimiz fotoğraflar üzerinde düzenleme yapacagimiz kullandığınız bir uygulama var mıdır.Tavsiylerinizi bekliyorum.Cihaz Redmi Note 7.
Merhaba arkadaşlar.Forum Üye olduktan sonra değerli bilgiler edindim.Forum calisanlarina emek veren herkese teşekkürler.Cumleten Memnun oldum.İyi Forumlar