Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam beyler. Note 7 kullanan arkadaşlar MIUI 11 Güncellemesinden sonra Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz paylaşabilir misiniz? Bende durum ağaşıdaki gibi. 3 saat pub g oynadım ekran Pil süresi 7 saat 10 dkka ve hala yüzde 6 şarj duruyo. Sizde durumlar nasıl?
1584602191
Ekran görüntüsünü atamadım
İyi geceler arkdaşlar. Ya size bişey sormak istiyorum bana bi yardım edin lütfen. Aranıza yeni katıldım sayılır. İlk defa xiaomi bi cihaz aldım Redmi note 7 kullnıyorum ama şu lanet güncellemeyi yaptığımdan beridir telefondan bir türlü eski randımanı alamadım. Güncellemeden sonra 4 gyi aktif bir...
Arkadaşlar çok kısa bişey sormak istiyorum. Note 7 telefonmda MIUI 11 güncellemsi yaptım fakat telefon beklemede normalde in çok daha fazla şarj tüketiyor. 4 g yi açınca da şarj çok hızlı gidiyor. Bu durum herkeste aynı mı? Yoksa bende mi bi problemdi var. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı...
Beyler 2 aydır Note 7 kullanıyorum. Kullandığım günden beridir MIUI 11 güncellemesi veriyor ama bi skıntı çıkar diye bilerek güncellemiyorum. Yenilikler neler abi güncelleme yapmasak olur mu? Pil süresi uzadı mı mesela?