Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ottoman kaptan hayırlı akşamlar bugün note 2 ye miui 10 güncellemesi geldi güncelledim temiz bir güncellemesi olsun diye format atyım dedim suit den yedek aldım formatı attım cihazı suit e bağlayamadım hata veriyor suit.. yedeği başka türlü yükleme imkanım var mı yada suit in güncel versiyonu...
sayfa bakıma girmiş aynı siteden başka bir konudan 8.5.24 indirdim yüklemeye başlıyorum dostum teşekkür ediyorum yardımın için ve eu rom ben yükledim sorunsuz çalışıyor bazı yerleri ingilizce ve ota dan gelmediği için içim rahat etmemişti
dostum bende de aynı sorun olmuştu bir arkadaşın tavsiyesi ile düzeldi twrp deki fotmaf yerinden yes yazarak format at sistemi yeniden başlat düzelecek şuan kullanıyorum sıfır sorun bir aksilik göremedim
arkadaşlar yaşadığım tek sorun daha önce Instagram kullanıyordum cihazda ama şimdi cihaz...
merhaba arkadaşlar biraz önce Rom - Xiaomi eu miui 10 çıktı.
konusundaki note 2 için olan dosyayı indirdim twrp den yükledim ama telefon açılmıyor açılma ekranında 10 dakika kadar kaldıktan sonra tekrar twrp ekranına geliyor ne yapmam gerek telefon açılmıyor twrp de kaldı şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar note 2 ye yükledim baştan başlatma gerekiyor dedi başlat dedim ama telefon 15 -20 dakika süre açılmadı format atmak zorunda kaldım bilginiz olsun....
arkadaşlar merhaba note 2 kendi kendine ortalama 10 dakika da bir ekran kendiliğinden uyanıyor bakıyorum herhangi bir bildirim falan yok sorun nedir başına gelen arkadaş var mı teşekkürler
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar kolay gelsin ben android 8 beta yükledim twrp uçmuştu tekrar twrp yüklüyorum açılıyor ama hiçbirşey görmüyor root dosyasını bulamadım çünkü depolama seç dediğim de 0 mb var nedir olay ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler