Jacabo kullanıcısının son içeriği

1. J

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

Ottoman kaptan hayırlı akşamlar bugün note 2 ye miui 10 güncellemesi geldi güncelledim temiz bir güncellemesi olsun diye format atyım dedim suit den yedek aldım formatı attım cihazı suit e bağlayamadım hata veriyor suit.. yedeği başka türlü yükleme imkanım var mı yada suit in güncel versiyonu...
  2. J

Miui 10 Global Beta 22 Haziran

sayfa bakıma girmiş aynı siteden başka bir konudan 8.5.24 indirdim yüklemeye başlıyorum dostum teşekkür ediyorum yardımın için ve eu rom ben yükledim sorunsuz çalışıyor bazı yerleri ingilizce ve ota dan gelmediği için içim rahat etmemişti
  3. J

note 2 kullanıyorum bu rom ota dan güncelleme alıyor sanırım note 2 için twrp den yükleyecek şekilde nereden bulabilirim dostum
  4. J

forum da paylaşılan eu nun yaptığı rom u yükledim global rom bulup yükleyip ota dan gelmesini mi beklemek mantıklı yoksa eu rom kalsın mı ?
  5. J

note 2 kullanıyorum bu güncellemeyi ota dan almak için hangi rom yüklü olması gerekmektedir
  6. J

Rom Xiaomi.eu Miui 10 - Yayınlandı (MI5, MIX, MIX2, MINote2, MIX2S, MI8, MI8SE, Redmi Note 5 Pro)

dostum bende de aynı sorun olmuştu bir arkadaşın tavsiyesi ile düzeldi twrp deki fotmaf yerinden yes yazarak format at sistemi yeniden başlat düzelecek şuan kullanıyorum sıfır sorun bir aksilik göremedim arkadaşlar yaşadığım tek sorun daha önce Instagram kullanıyordum cihazda ama şimdi cihaz...
  7. J

Çözüldü miui 10 acil yardım

oldu dostum çok sağol kurtartık telefonu.....
  8. J

yedek almıştım dediğin yerden yes yazıp formatladım açılış ekranına geldi bakalım açılacak mı
  9. J

son sürümü yüklü twrp nin başka rom da yüklenmiyor telefona twrp ye gelip kalıyor ne yüklersem açılır telefon bildiin bir rom var mı onu deneyeyim
  10. J

merhaba arkadaşlar biraz önce Rom - Xiaomi eu miui 10 çıktı. konusundaki note 2 için olan dosyayı indirdim twrp den yükledim ama telefon açılmıyor açılma ekranında 10 dakika kadar kaldıktan sonra tekrar twrp ekranına geliyor ne yapmam gerek telefon açılmıyor twrp de kaldı şimdiden teşekkürler
  11. J

Xiaomi EU Miui 10 8.7.5

merhaba arkadaşlar note 2 ye twrp den yükledim telefon ortalama 10 dakika açılış ekranında kaldı ve sonra twrp ekranına geldi sorun nedir??
  12. J

Tema iOS Black mod tema

merhaba arkadaşlar note 2 ye yükledim baştan başlatma gerekiyor dedi başlat dedim ama telefon 15 -20 dakika süre açılmadı format atmak zorunda kaldım bilginiz olsun....
  13. J

Yardım note 2 ekran uyanma sorunu

arkadaşlar merhaba note 2 kendi kendine ortalama 10 dakika da bir ekran kendiliğinden uyanıyor bakıyorum herhangi bir bildirim falan yok sorun nedir başına gelen arkadaş var mı teşekkürler Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. J

Yardım mi note 2 twrp sorunu

sağol dostum hallettim sayende
  15. J

Yardım mi note 2 twrp sorunu

arkadaşlar kolay gelsin ben android 8 beta yükledim twrp uçmuştu tekrar twrp yüklüyorum açılıyor ama hiçbirşey görmüyor root dosyasını bulamadım çünkü depolama seç dediğim de 0 mb var nedir olay ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
Üst Alt