Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba birçok forumda yılbaşında yenilenecek imei ler tekrar aktif olacak 8 ay daha kullanılabilir deniyordu forumlarda ancak cihazım aktif olmadı, böyle bir şey yaşayan var mı
erişilebilirlik yetkisi verdiğim uygulamalar kullanıyorum ekran kaydı alma ya da otomatik tıklama gibi programlar
bunlara yetki veriyorum bir süre sonra otomatik kalkıyor tekrar erişilebilirlik vermem gerekiyor
neden bu yetkiler kaldırılıyor bilen var mı güvenlik önlemi mi var
merhaba kılıf ve kırılmaz cam alacağım 12t pro cihaz için öneride bulunabilir misiniz ?
cam olsa iyi olur nano diye satılan esnek naylon şeyler olmasa daha iyi olur önerir misiniz
merhaba ekran renk kalibrasyonunda bir sorun var bu modelde fark eden oldu mu acaba ? YouTube ya da benzer yerlerde oynatılan videolarda renkler daha soluk ve farklı . ancak telefonun rek gösterimine tek tek baktığımda sorun yok . renk ayarı Lazım ama bulamadım, eea diye Avrupa romu kullanıyorum...
cihaza ota üstünden bildirim geldi güncelleme indirebilirsin diye, 1 2 gün erteledim şimdi de güncelleme kontrol et dediğimde bilgi gelmemekte. sorunlar olacağını tahmin etmiştim ondan dolayı güncellemedim. henüz almayan ,alıp sorun yaşayan var mı
merhaba , 11 ultra için kırılmaz cam ve kılıf nereden hangi modelleri aldınız yardımcı olabilir misiniz ?
kamera da çıkık olduğu için çok sürtüyor etrafa çizilebilir kamera koruma için de gerekiyor .
selam,
custom rom kullanan var mıdır mi a3 modelde? stabil düzenli güncelleme alan vs yardımcı olur musunuz?
burdan sorma sebebim tek tek deneyip bulma zahmetine girmemek açıkçası.
slot mantığını hala tam olarak anlamadım ama şöyle bişey mümkün mü
Güncelleme gelince diğer slota kuruyor diyorsunuz sistemi. Ben android 9'dan ota ile 10'a geçtim.
Ota ile gelen güncelleme b slotundan Q sürümü ile devam ediyor büyük ihtimalle.
A slotunda ise dediğinize göre 9 sürümünün kalmış...
Geçtiğimiz günlerde bir güncelleme ile 10 sürümüne geçtim. Ota üstünden aldım. Zaten artık custom rom veya flash ile uğraşmıyorum ne gelirse ona razı olayım dedim.
Parmak izi sorunu gibi, takılmalar donmalar kendi kendine uygulama kapatmalar gibi sorunlarla karşılaştım. çözüm gelecek yeni...
twrp flaşlayın tekrardan cihaza, sonra geçiş yapabilirsiniz betaya. bi sorun olmaz, bi kere bootloader açtıysan sorunu zaten çözmüşsün büyük oranda.
twrp recovery rom atarken bazen kayboluyor, bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar vardı. ben hiç yaşamadım çünkü zaten custom rom kullanıyorum...
mi logosunda kalıyorsa cihaz, bi konuda hata yapıyorsunuzdur, tekrar baştan adımları uygulamayı deneyebilirsiniz romların anlatımında yer alan.
full wipe işlemi yapıyor musunuz mesela, data dalvik cache ve diğer kısımları. ardından rom başarılı flaşlanıyor mu buna da bakın.
sizin sorununuz boot...
twrp ile yüklemeyi biliyorsanız, aynı diğer miui romları flaşladığımız gibi, cm romları da flaşlıyoruz.
konu hakkında sıfırdan başlıyorsan, önce cihazın bootloader kilidini açıyorsun, ardından recovery dediğimiz kurtarma ekranına custom recovery olan twrp recovery yüklüyorsun, ardından da...