Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon : mi 12 lite 8/256
Android 13 miui 14
Arkadaşlar cihazımın bootloader kilidini açıp rootladım .
Ve bunu sadece custom launcherde tam ekran kullanamadığım için yaptım fakat yine olmadı.
F**k miui gestures modülü çalışmıyor.
Full screen gestures modülü de çalışmıyor.
Ne yaptıysam olmadı...
Arkadaşlar yeni yayınlamış bi recovery buldum kendim denemedim ama paylaşmak istedim.
Deneyenler yorumlarsa güzel olur.
PitchBlack Recovery for Xiaomi Mi 12 Lite (taoyao
)
Bilgi
PitchBlack V4.0 Official
Uyumlu olan sürüm : TWRP 3.7.0_12
Yapım Tarihi: 2022/12/21
Yapımcı: Erwin Abu Bakar Sidik...
Arkadaşlar custom launcherlarda nasıl tam ekran modunu kullanabilirim. Navigasyon tuşlarını bir türlü gizleyemiyorum. 2 aylık Cihazımı sırf bu yüzden bootloader kilidini açıp rootlamayı düşünüyorum ? Var mı bi yöntemi.
Yöneticiler doğru alana taşırsa sevinirim konuyu 🙏
Eveet 3 yıl redmi note 7 kullandıktan sonra iphone 13 mü 14 mü derken telefonumun kırılıp kullanılamaz hale gelmesi sonucu yeterli maddi birikimimi yapamadığımdan 12 lite aldım . ilk izlenimim güzel. ama kesinlikle miui arayüzünü özlememişim . custom rom ayrıcalıktır.
Bu fiyata bu cihaz alınır...
Rom gayet güzel Pixel tabanlı sanırım.
Akıcı ve kullanımı ekledikleri özellikler güzel.
Stock rom gibi durmuş. Yeni telefon almış gibi oldum.
Buglar
Çift tık ekran açma bende çalışmıyor.
Onun dışında sıkıntı yok gibi.
Call of Duty de 50-60 arası fps veriyor. Diğer oyunları denemedim.
GCam...
Cihazımda Pixel Experience rom kullanmaktayım.
Miui dayken parlaklık daha fazlaydı gibi geliyor ve ayarlarda gün ışığı diye bir seçenek vardi . Bu özelliği custom romlarda kullanma ihtimali var mı magisk modülü vs tarzı ? Yardımlarınızı bekliyorum .
Eveeeet arkadaşlar tam ghost Screen den dolayı garantiye cihazımı göndermeyi düşünürken cihazımı düşürdüm ve kırıldı. Bakalım kullanıcı hatası demeyip ekranı değiştirecekler mi . Yani ekran tamir masrafını bedavaya getirebilecek miyiz . Süreci
buraya yazacağım belki aynı durumda olanlar vardır.
5 aydır ghostscreen mevcuttu garantiye yollamayı düşünüyordum fakat erteleye erteleye sonunda bi şanssızlıkla telefonu düşürüp ekranı kırmış bulunmaktayım . Malum garanti artık yok kullanıcı hatası çünkü İnternette servisin taktığı kadar kaliteli panelli ekran mevcut mu ? Alan arkadaşlar...
Hocalarım cihazımda hiçbir işlem yok garantili cihaz şuana dek hep resmi güncellemelerle kullandım fakat cihazın ilk performansı şuanda yok. özellikle miui 12 güncellemesi öncesi 2.1 - 2.3 GB ram boşta iken son güncellemelerle şuan maks 1.5 gb civarında. Ekstradan yüklediğim hiçbir uygulama...
Bildiğimiz gibi repair işlemli cihazlarda sd kartı kullanılamıyoruz yerine sim kart takılıyor. bu sorunun çözümü için forumda bi apart görmüştüm aradım şuan fakat bulamadım bilenler linkini atabilir mi veya adını söyleyebilir mi ?
Başlıkta belirttiğim gibi elimde repair işlemli cihaz var ve çift sim aktif kullanmak istiyorum bunun için bir yöntem var mıdır hocalarım ?
Şimdiden teşekkürler
Başlıkta da belirttiğim gibi telefonlar Not serisi olarak satılıyor ama bir Samsung gibi not tutamıyorum çizim yapamıyorum ekstradan uygun kalem ve benzeri aparat göremedim internette (telefona bi oyuk açmaları sacma olur ekstradan satılsa iyi olurdu) Daha iyi bir not uygulaması bulmak mümkün...
Kendimden başlayayim
Tema : Klasik
(Benzer başlık varsa adminlerden uyarılma dileğimle)
Wallpaper Link: Photo of Fox Sitting On Ground · Free Stock Photo