Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stabil Oreo sürümlerine EU veya Global farketmeksizin Magisk aracılığı ile root yükleyebilen var mı? TWRP üzerinden v17 ve v18 sürümlerini yüklemeyi denedim ama hepsinde telefon açıldıktan sonra aşırı ısınıyor ve parolayı girmeme rağmen telefon açılmıyor.
Masik U 2.3 iyi gibi bence tabandaki ROM sürümü daha yeni olmasına rağmen Masik X 1.0'a pek ısınamadım ama o da fena sayılmaz, ikisini de deneyebilirsin.
Masik™
TWRP ile alakalı bir bug sanırım bu. AOSP tabanlı ROM'larda soruyor bu şifreleme işini genelde, onaylarsanız şifreyi koyuyor fakat TWRP'yi komple sıfırlasanız bile gitmiyor. Mi Flash üzerinden yeni ROM atmak ardından tekrardan TWRP yüklemek gerekiyor.
Epic ROM global tabanlı, EU ve Pro China tabanlı bildiğim kadarıyla. Ayrıca Epic'e güncellemeler diğer ikisi kadar hızlı gelmiyor. Pro Rom özellik bakımından üstün fakat Pro'daki Chrome ikonuna ayar olduğum için EU beta kullanıyorum gayet memnunum.
Epic ROM betadayım medium ayarda çatır çutur oynatıyor bir sıkıntı görmedim 4/32GB versiyon. Kardeşimde OnePlus 5T var onun high ayarda aldığı stabiliteden çok farklı değil.
EU 7.8.31 kullanıyordum. Sonra mesajınızı görüp bu roma geçme kararı aldım önce sıfırlama yapmadan yükledim. "Quick Card durduruldu." hatası alınca uygulamaların yedeğini alıp, internal storage dışında her şeyi sildim ve twrp üzerinden yeniden kurdum. Açıkçası güzel bir şeye de benziyor umarım...
Arkadaşlar Mi Band 2 kullanıyorum. İlk başlarda şarja taktığımda dolum bitince şarjı %100 olarak görüyordum şimdi katiyen %98 in üstüne çıkmıyor. Çok bir sorun değil ama sinir bozucu bir durum.
Denediklerim;
Cihazın şarjı bitmeden taktım olmadı,
Cihazın şarjını tamamen bitirip denedim yine...
Temalar uygulamasından temayı özelleştir diyip kilit ekranı kısmına beğendiğiniz bir temanın kilit ekranını koyabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum toplama tema güzel oluyor. :D
Hayır bir kere açtıktan sonra kapanmıyor. İster TWRP üzerinden ister fastboot üzerinden yükleyin. Sadece fastboot'tan yükleme yaparsanız TWRP silinir fakat onu yüklemesi kolay.
+1 başka çözüm yok. EDL moda alıp [Mi 5s] MIUI 8 China Stable V 8.0.10.0.MAGCNDH ROM is Released! Update it here! - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum şu sürümü yükleyeceksiniz.