Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam o zaman bana laf yetiştireceğine arkadaşa rom öner bi zahmet. Ben anasayfaya girip konu içeriğine baktığımda cihaz rom sürüm bilgisi vs hiçbişey göremedim.ben forum kurallarını biliyorum,sende oku bi zahmet,başlıklar açıklayıcı ve anlaşılır olsun diyor kurallar. jokerin abisi hocamın yorumunu okuyunca baktım sol üstte küçücük mi5s yazıyor evet ama demekki pek göze çarpmıyor ki ben o yorumu yazmışım.ya bu işe yönetici arkadaşlar el atacak yada konu açan arkadaş acızık zahmete girip cihaz bilgilerini yazacak.ekran resmi eklemeye çalıştım ama maalesef o bile olmadı.demekki bi problem var
Masik U 2.3 iyi gibi bence tabandaki ROM sürümü daha yeni olmasına rağmen Masik X 1.0'a pek ısınamadım ama o da fena sayılmaz, ikisini de deneyebilirsin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Masik U 2.3 iyi gibi bence tabandaki ROM sürümü daha yeni olmasına rağmen Masik X 1.0'a pek ısınamadım ama o da fena sayılmaz, ikisini de deneyebilirsin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir