İsmailak07 kullanıcısının son içeriği

1. İsmailak07

Yardım Orangefox rom atma

Orangefox rom yüklerken temizleme seçeneklerinden neleri seçmeliyim
  2. İsmailak07

Yardım Redmi Not 8 Pixel Extended Android 10 (batarya Kernel) Link Atar Mısınız

Şarj çok hızlı gidiyor batarya KERNEL atabilir misiniz Cihaz: REDMİ not 8 pixel EXTENDED Android 10 batarya için KERNEL link verir misin
  3. İsmailak07

Yardım REDMİ NOT 8 PİXEL EXPERİNCE ANDROİD 12 İÇİN HANGİ TWRP KURMALIYIM

Redmi not 8 pixel experince android 12 sürümü için hangi twrp kurmalıyım ?
  4. İsmailak07

Soru Redmi not 8 twrp

Twrp yüklemek istiyorum ve bunu ilk defa yapacağım twrp yüklerken cihaz androidine göre mi yüklüyoruz
  5. İsmailak07

Yardım Redmi not 8 twrp

Geçen hafta cihazıma Pixel experince android 12 yükledim ve twrp silindi yeni twrp atmak istiyorum ve bu işlemi ilk defa yapacağım redmi not 8 android 12 için uygun twrp link verir misin lütfen
  6. İsmailak07

Yardım Lütfen yardım Pixel experince sonrası twrp açılmıyor

Arkadaşım askere gitmeden telefonuma twrp mode yükledi ve bunun sayesinde rom yüklüyordum ama bir gün pixel experince android 12 sürümünü yükledim ve tekrardan twrp girmek istedim ve bende bu şekilde ekran çıktı nasıl tekrar twrp açacağımı bilmiyorum yardım.
  7. İsmailak07

Soru Twrp üzerinden MIUI rom yükleyebilir miyim

Dün denedim telefon açılmadı birde size sormak istedim belkide romda sıkıntı vardı şimdi TWRP üzerinden MIUI rom yüklenir mi yoksa sadece AOSP romlar mı yükleyebiliyoruz
  8. İsmailak07

Yardım Romdan sonra cihaz modeli değişti

Cihaza rom +ryzen kernel+magisk yükledim cihazın modeli farklı yazıyor başka rom indirirken sorun yaşar mıyım
  9. İsmailak07

Yardım Kernel Önerisi

Cihazım için güzel bir kernel yüklemek istiyorum ama ben bu konudan pek anlamadığım için bilen birisinden destek almak istiyorum ücret talep ederse onada kabulüm
  10. İsmailak07

Yardım Redmi Not 8 Yavaş Şarj olma sorunu

Sırf düzelir diye Rom yükledim yinede işe yaramadı bazen hızlı şarj oluyor bazen yavaş şarj oluyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz şuan kullandığım rom ArrowOs android 11
  11. İsmailak07

Kernel Redmi Not 8 ArrowOs android 11 kernel önerisi

Arkadaşlar rom atmakda sorun yaşamıyorum ama kernel olayına tam hakim değilim bana kernel önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem
  12. İsmailak07

Soru Xiomi gereksiz uygulamaları kaldırma

Arkadaşlar redmi note 8 aldım 4 GB ram var ama boşta 1.50 GB boşta kalan bir ram miktarı var sebebi bu gereksiz uygulamalar mı birde bu uygulamaları sorun olmayacak şekilde kaldirabiliyor muyuz?
  13. İsmailak07

Çözüldü Xiomi A1

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
Üst Alt