Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen hafta cihazıma Pixel experince android 12 yükledim ve twrp silindi yeni twrp atmak istiyorum ve bu işlemi ilk defa yapacağım redmi not 8 android 12 için uygun twrp link verir misin lütfen
Arkadaşım askere gitmeden telefonuma twrp mode yükledi ve bunun sayesinde rom yüklüyordum ama bir gün pixel experince android 12 sürümünü yükledim ve tekrardan twrp girmek istedim ve bende bu şekilde ekran çıktı nasıl tekrar twrp açacağımı bilmiyorum yardım.
Dün denedim telefon açılmadı birde size sormak istedim belkide romda sıkıntı vardı şimdi TWRP üzerinden MIUI rom yüklenir mi yoksa sadece AOSP romlar mı yükleyebiliyoruz
Cihazım için güzel bir kernel yüklemek istiyorum ama ben bu konudan pek anlamadığım için bilen birisinden destek almak istiyorum ücret talep ederse onada kabulüm
Sırf düzelir diye Rom yükledim yinede işe yaramadı bazen hızlı şarj oluyor bazen yavaş şarj oluyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz şuan kullandığım rom ArrowOs android 11
Arkadaşlar redmi note 8 aldım 4 GB ram var ama boşta 1.50 GB boşta kalan bir ram miktarı var sebebi bu gereksiz uygulamalar mı birde bu uygulamaları sorun olmayacak şekilde kaldirabiliyor muyuz?