Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Pazar günü mi 11 ultra satın aldım Çin versiyonsu. Sizden rica ettiğim en stabil güncelleme alan rom hangisi?
Sürekli rom değiştiren biri değilim. Nfc ve İnternet bankacılığını sürekli kullanıyorum. Çin Romuda iyi gibi duruyor ama anlamadığım bazı ayarları var. Bu yüzden...
Merhabalar Xiaomi mi mix 2s cihazın yere düştü ve dış ekran çatladı .Ekranda yanık izi oluştu. Ayrı ayrı fiyatı nedir değişim ücreti ile beraber.
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende 8.2 kararlı rom yüklü bu panoya kopyaladıpımız mesajlar linkler vs. Diğer markaların telefonunda kopyalama panosuna kaydediliyor miui arayüzünde buna ulaşmak mümkünmü acaba?
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben yükledim iyi hoşta türkçe karakterler : gözüküyor
Tamam yazı tipinden kaynaklanıyormuş değiştirdim Türkçe karakterler geldi. Sağolsun. [emoji106]
Telefoncuda denk gelmişti 2.el olarak aldım. Ama dediğim gibi söylenti çok lg bu sorunu g4 g5 modellerinde çok yaşattı ismi karalandı bi kere. Xiaomi kullanıcılarından ghost alan oldu mu ben görmedim ara ara girebiliyorum foruma gören duyan bilen varsa bizi aydınlatsın [emoji1]
Mi Note 2...
Aynen hocam note 2 can ya şarj konusunda bu kadar rahat ettiğim başka bi telefon kullanmadım iPhone da dahil buna [emoji2]. Haricinde diğer markalar gibi 16 GB şu kadar 64 bu kadar 128 bu kadar filan çok fahiş fiyat farkı yok ben 1500 e 6/128 aldım global olanı 30 tane oyun var 100e yakın...
Hocam benim ekranda lg 2 ayı geçti zaten 2. El almıştım daha sorun yok bende. Eski lg g4 ümde ghost olayı 5 6 aydan sonra olmuştu. Mi note 2 de ghost alan yok sanırım daha 5sde var mı bilemiyorum.