iskenderkebap kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Türkcell Tamir Servisi

Arkadaşlar Türk Telekomdan alınma bir xiaomi cihaz var. 6-7 aylık. Cihaz dün aniden donmuş. Main menü kısmına reset atıp duruyormuş. Neyse arkadaşımın bulunduğu yerde türk telekom uzak olduğu için yakınında ki türkcell bayisine gitmiş.Onlar bakmış telefona demişlerki kronik problem yazılım...
  2. I

Yardım Telefonu kapatamıyorum

Arkadaşlar s6 edge plus telefonumun ekranı kırıldı uzun süre önce. Geçenlerde çalışıyor mu diye şarj ettim. Telefon açıldı.( Görüntü yok) alarm kuruluymuş durmadan çalıyor. Telefonu nasıl kapatabilirim
  3. I

Yardım Miui 11 dönüş

İyi akşamlar, ben mi note 10 'u 1 yıldır kullanıyorum. Miui 11de gayet memnumdum. Özellikle şarj süresinden ve kamerasından. Miui 12 ile nefret ettiğim bir eşyaya dönüştü. Ben miui 11'e nasıl dönebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. Şu an kullandığım rom nedir onu da bilmiyorum...
  4. I

Yardım Ota güncelleme ve TWRP

İyi akşamlar herkese. Ben telefonuma Endonezya rom kurmuştum miui 12. Şimdi güncelleme geldi 500mb civarı gece inmesi için bıraktım.Sabah twrp ekrani gelmiş reboot system yapıp yeniden başlattım.Simdi 2.7 gb güncelleme gelmiş.Benim sorum şu twrpye atınca beni bir sey yapmam mi gerekiyor yoksa...
  5. I

Soru 108 mp

Forum üyeleri merhaba.Ben mi note 10 kullanıcısıyım.Telefonu ilk aldığım da miui 11vardi 108 mp çok iyi fotograflar çekip cektikten sonra fazla bozulmadan zoomluyordu.Simdi Endonezya miui 12 romun da bir fotoğraf çektim eski verimi alamadım.Bunun nedeni nedir?
  6. I

Yardım Twrp uçmuş

Merhaba.Ben daha önce telefonu mu twrp den formatlamistim.2-3ay once.Simdi rom degistirmek icin twrp var mi diye kontrol ettim mi recovery var?Bu neden olabilir?Twrp ucunca imei de gitmis olabilir mi?Halbuki imei gitmesin diye twrpden formatlamistim.:(( 1600182872 Bu arada imei gitmemis.E...
  7. I

Yardım Mi note 10 vs one plus nord

Merhaba arkadaşlar.Mi note 10 kullanıyorum.Miui 12 güncellemesi sonrasi hem telefonun performansi hem de kamera performansinin düştüğünü gozlemliyorum.Oyun vb şeyler oynamiyorum bile.Telefonu zorlayacak bir islemim de yok.Varsa bir öneriniz beklerim.Cok beğenerek almıştım lakin cihazdan soğudum...
  8. I

Soru Mi note 10 guncelleme

Miui 12 guncellemesi hâlâ gelmedi? Siz de gelen var mi?
  9. I

Miui 12 sonrası ekran süresi

Arkadaşlar güncelleme öncesi 10-11-12saat civari ekran suresi alirken global kararli Miui 12 kurduktan sonra baktım ekran süresi 6 saat olarak gözüküyor.Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?Mi note 10 global.
  10. I

Yardım Ig tv

Merhaba forum.Mi note 10 telefonum da instagram da igtv den video izlerken video goruntu boyutu telefonuma büyük geliyor(video formati)ve yazilar gozukmuyor ,arka plan tam gozukmuyor.Video da mi sorun var diye babamın apple marka telefonundan denedim onda boyle bir sorun yoktu.Yardimlarinizi...
  11. I

Miui 12 ne zaman

Arkadaşlar redmi 7lere bile gelmiş.Bize ne zaman gelecek bu guncelleme??Manuel kurulum olarak demiyorum oto guncellemelerden bahsediyorum.Agustosu yariladik neredeyse.
  12. I

Sohbet Xiaomi isyanı

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Benim elimde imei repair işlemi görmüş bir mi note 10 var.1-1.5aydir sahibiyim.Twrp ile format attigimda netflix oto yüklü gelmisti.Neyse kullaniyorum falan.Hic guncelleme almamasi dikkatimi çekti.Play store bir girdim.Ariyorum ama bulamiyorum neyse google...
  13. I

Yardım Ekran çözünürlüğü

Selam arkadaslar.Mi note 10 da ekran çözünürlüğü ayarlayabilecegimiz bir ayar var mi?Bir de telefon basic olarak kutudan çıktığında en iyi ekran çözünürlüğü ile mi çıkıyor?Dpi ayarlarinin bununla bir alakasi var mı? Cihazın orijinal dpi ni bilen var mi?Saygilar sevgiler herkese.
  14. I

Soru Miui 12

Arkadaşlar benim telefonum da imei repair işlemi var.Telefonuma otomatik olarak ayarlardaki sistem guncellemesinden miui 12 gelir mi?Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı? Diğer yollardan yapmak istemiyorum.Cok içli dışlı değilim bu tarz işlemlerle.
  15. I

Yardım mi note 10 kaplama

Selam arkadaşlar mi note 10 için 360 dedikleri tam kaplama yaptırıp kullanan var mı? Ya da önerisi olan?Ekranım da şu an lensun kaplama var.
Üst Alt