iskenderkebap kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Türkcell Tamir Servisi

Arkadaşlar Türk Telekomdan alınma bir xiaomi cihaz var. 6-7 aylık. Cihaz dün aniden donmuş. Main menü kısmına reset atıp duruyormuş. Neyse arkadaşımın bulunduğu yerde türk telekom uzak olduğu için yakınında ki türkcell bayisine gitmiş.Onlar bakmış telefona demişlerki kronik problem yazılım...
  2. I

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Twrp ile yükledim. Keşke araştırsaydım geçmeden. Tekrar kurulum yap ,uygulamaları indir zaman alacak. Zaten fotoğrafların yedeklerini almayı unuttum.
  3. I

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Dün global rom kurdum ama Google mesajlar ve rehber kullanmak istemiyorum.endonezya rom kurmak istiyorum.telefon da ki dosyaları sıfırlamadan rom yüklemek mümkün mü?
  4. I

Yardım Telefonu kapatamıyorum

Arkadaşlar s6 edge plus telefonumun ekranı kırıldı uzun süre önce. Geçenlerde çalışıyor mu diye şarj ettim. Telefon açıldı.( Görüntü yok) alarm kuruluymuş durmadan çalıyor. Telefonu nasıl kapatabilirim
  5. I

Yardım Miui 11 dönüş

Android 10 miui 11 var di mi? Yanlış hatırlamıyorum? Çünkü benim en memnun olduğum zaman android 10 miui 11 zamanıydı. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
  6. I

Yardım Miui 11 dönüş

Ben android 10 halini kullanıyordum memnundum o haline de dönüş yapabilir miyim? Bir de şöyle bir şey mümkün mü Android 11 miui 11
  7. I

Yardım Miui 11 dönüş

Ben de bilmiyorum neye döneceğimi ama kesin döneceğim
  8. I

Yardım Miui 11 dönüş

Garantisi yok. Bl kilidi açık. Teşekkür ederim. Bir de ilk yol beni en başa götürecek sanırsam.. Telefonu aldığım da telefonda fabrika çıkışı miui 11 mi yoksa güncelleme almış miui 11 vardı bilmiyorum. Sorun teşkil eder mi?
  9. I

Yardım Miui 11 dönüş

İyi akşamlar, ben mi note 10 'u 1 yıldır kullanıyorum. Miui 11de gayet memnumdum. Özellikle şarj süresinden ve kamerasından. Miui 12 ile nefret ettiğim bir eşyaya dönüştü. Ben miui 11'e nasıl dönebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. Şu an kullandığım rom nedir onu da bilmiyorum...
  10. I

Uygulama Mi Note 10/CC9 Pro Google Kamera

Hocam miui 11e nasıl dönülüyor? Lütfen bilgi verir misin? 1 yıldır kullanıyorum miui 11de çok iyi olan telefon 12 de nefret ettiğim bir eşyaya dönüştü?
  11. I

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Bu romun adı nedir arkadaşlar? Tabiri caizse adam gibi bir rom önerir misiniz? Telefonu ilk aldığımda miui 11 falan vardı güzeldi. Miui 12 ile kamera kötüleşti,pil performansı düştü (bence). Yani en iyi stabil kasmayan takılmayan rom nedir onu kuralım. Gerekirse miui 11 de olur.
  12. I

Yardım Ota güncelleme ve TWRP

Bunu yaptığımda kurulu magisk silinmesi benim içinde geçerli mi(ayni romda kalacağım için soruyorum)
  13. I

Soru twrp advanced wipe

https://forum.miuiturkiye.net/konu/ota-guncelleme-ve-twrp.99673/ Bu konuyu yeni açtım bakabilir misiniz? Rom degistirmeyecegim bir üstünü yükleyeceğim.Detayli şekilde yazdım konuda incelerseniz sevinirim.
  14. I

Yardım Ota güncelleme ve TWRP

İyi akşamlar herkese. Ben telefonuma Endonezya rom kurmuştum miui 12. Şimdi güncelleme geldi 500mb civarı gece inmesi için bıraktım.Sabah twrp ekrani gelmiş reboot system yapıp yeniden başlattım.Simdi 2.7 gb güncelleme gelmiş.Benim sorum şu twrpye atınca beni bir sey yapmam mi gerekiyor yoksa...
  15. I

Soru twrp advanced wipe

Merhaba telefonu sifirlamadan rom atabilir miyim?
Üst Alt