Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Türk Telekomdan alınma bir xiaomi cihaz var. 6-7 aylık. Cihaz dün aniden donmuş. Main menü kısmına reset atıp duruyormuş. Neyse arkadaşımın bulunduğu yerde türk telekom uzak olduğu için yakınında ki türkcell bayisine gitmiş.Onlar bakmış telefona demişlerki kronik problem yazılım...
Dün global rom kurdum ama Google mesajlar ve rehber kullanmak istemiyorum.endonezya rom kurmak istiyorum.telefon da ki dosyaları sıfırlamadan rom yüklemek mümkün mü?
Arkadaşlar s6 edge plus telefonumun ekranı kırıldı uzun süre önce. Geçenlerde çalışıyor mu diye şarj ettim. Telefon açıldı.( Görüntü yok) alarm kuruluymuş durmadan çalıyor. Telefonu nasıl kapatabilirim
Android 10 miui 11 var di mi? Yanlış hatırlamıyorum? Çünkü benim en memnun olduğum zaman android 10 miui 11 zamanıydı. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
Garantisi yok. Bl kilidi açık. Teşekkür ederim. Bir de ilk yol beni en başa götürecek sanırsam.. Telefonu aldığım da telefonda fabrika çıkışı miui 11 mi yoksa güncelleme almış miui 11 vardı bilmiyorum. Sorun teşkil eder mi?
İyi akşamlar, ben mi note 10 'u 1 yıldır kullanıyorum. Miui 11de gayet memnumdum. Özellikle şarj süresinden ve kamerasından. Miui 12 ile nefret ettiğim bir eşyaya dönüştü. Ben miui 11'e nasıl dönebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. Şu an kullandığım rom nedir onu da bilmiyorum...
Hocam miui 11e nasıl dönülüyor? Lütfen bilgi verir misin? 1 yıldır kullanıyorum miui 11de çok iyi olan telefon 12 de nefret ettiğim bir eşyaya dönüştü?
Bu romun adı nedir arkadaşlar? Tabiri caizse adam gibi bir rom önerir misiniz? Telefonu ilk aldığımda miui 11 falan vardı güzeldi. Miui 12 ile kamera kötüleşti,pil performansı düştü (bence). Yani en iyi stabil kasmayan takılmayan rom nedir onu kuralım. Gerekirse miui 11 de olur.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/ota-guncelleme-ve-twrp.99673/
Bu konuyu yeni açtım bakabilir misiniz? Rom degistirmeyecegim bir üstünü yükleyeceğim.Detayli şekilde yazdım konuda incelerseniz sevinirim.
İyi akşamlar herkese. Ben telefonuma Endonezya rom kurmuştum miui 12. Şimdi güncelleme geldi 500mb civarı gece inmesi için bıraktım.Sabah twrp ekrani gelmiş reboot system yapıp yeniden başlattım.Simdi 2.7 gb güncelleme gelmiş.Benim sorum şu twrpye atınca beni bir sey yapmam mi gerekiyor yoksa...