Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben genellikle telefonu oyun için kullanan biriyim mıuı 12.0.3 de denedim baya iyiydi fakat 10 15 gün sonra kasmalar başladı ben pubg mobili cok oynuyan biriyim benim cihazım için önerebileceğiniz bir rom varmıdır
Ben normalde aosp yani linageos,crDroid gibi bazı romları telefonumda kurdum ama çok performans göremedim oyunlarda, ama son kurduğum tequila os romu baya iyiydi port rom da kurdum cihaza ama bı tık yavaşladı oyunlarda kasmalara artti falan sizce aosp mı kullanmaliyim yoksa port rom mu...
Ben linage os kullanıyorum özelliklerini bilmiyorum tam olarak daha iyi bir ROM var mi indirebilecegim yada bana bu romun nasıl kullanılacağını söylermisiniz
Telefonuna root atmayı düşünüyorum zip ile atıldığını biliyorum ama APK ile atıldığını ilk defa gördüm cihazım redmi note 9 pro acaba birşeyler önerebilir misiniz