İskender5467890 kullanıcısının son içeriği

1. İskender5467890

Rom en iyi oyun romu stabil varmı önerebileceğiniz bir rom

ben genellikle telefonu oyun için kullanan biriyim mıuı 12.0.3 de denedim baya iyiydi fakat 10 15 gün sonra kasmalar başladı ben pubg mobili cok oynuyan biriyim benim cihazım için önerebileceğiniz bir rom varmıdır
  2. İskender5467890

Rom Port rommu aosp romlarmi daha iyi

Ben normalde aosp yani linageos,crDroid gibi bazı romları telefonumda kurdum ama çok performans göremedim oyunlarda, ama son kurduğum tequila os romu baya iyiydi port rom da kurdum cihaza ama bı tık yavaşladı oyunlarda kasmalara artti falan sizce aosp mı kullanmaliyim yoksa port rom mu...
  3. İskender5467890

Kernel Custom kernel önerebilecek varmi

Custom kernel önerebilecek varmi hep bootloop oluyo denediklerim yada logoda kalip recoverye giriyo kendi kendine (custom rom kullaniyorum)
  4. İskender5467890

Rom Linage os kullaniyorum ama daha iyi bir rom varmidir oyun icin

Ben linage os kullanıyorum özelliklerini bilmiyorum tam olarak daha iyi bir ROM var mi indirebilecegim yada bana bu romun nasıl kullanılacağını söylermisiniz
  5. İskender5467890

Rom Custom rom önerisi

Ben telefonuma custom rom yüklemek istiyorum ama hangisini yüklesem diyede düşünüyorum 90 yada 120 Hz veren custom romlar varmı varsa yazabilirmisiniz
  6. İskender5467890

Araçlar Magisk modülleri

Ben telefonuma root attım magisk ile tabi magisk modülü diye bişey varmış bende bunu kullanmak istiyorum tabi sizin önericeginiz bir modül varmı
  7. İskender5467890

Yardım Magis ile root aticam ama zip ile aticam yoksa APK ile bilemedim

Telefonuna root atmayı düşünüyorum zip ile atıldığını biliyorum ama APK ile atıldığını ilk defa gördüm cihazım redmi note 9 pro acaba birşeyler önerebilir misiniz
  8. İskender5467890

Oyun rootlu cihazda pubg oynamak ban atar mı

Evet cihazıma root atmak istiyorum ama pubgden ban atar mı diye korkuyorum magisk den yapsam atarmi acaba
Üst Alt